U. D. San Salvador 0 – 4 Nàstic de Tarragona

Les tarragonines encadenen la quarta victòria consecutiva de la temporada

La ratxa del femení continua. Les grana van imposar-se al San Salvador per 0-4 en un partit on les d’Adrian Rosales van demostrar el seu gran estat de forma i superioritat.

Només començar, Celia Ortega va avançar a les grana. Durant la primera meitat, les visitants van disposar de diverses ocasions clares de gol, però la falta d’encert en els metres finals i les bones intervencions de la portera local van fer que el Nàstic marxés al descans només guanyant per la mínima (0-1).

A la represa, la falta de físic de les locals es va anar notant. Només començar la segona meitat, Anaïs Fernàndez, va fer el segon. Dos minuts després, Carla Albadalejo va fer el tercer amb un xut imparable i Natalia va arrodonir el marcador amb un xut potent.

Tot i la victòria, les d’Adrian Rosales van sortir amb un sabor amarg. Anaïs Fernàndez i Katia Sánchez no van poder acabar el partit i s’està a l’espera de la seva evolució.

Després d’aquesta victòria, les grana són segones amb dotze punts i se situen a només tres del lideratge. Diumenge que ve (16 h) rebran al Canyelles amb l’objectiu de continuar sumant de tres en tres.

San Salvador, U.D.A: Aida Espinosa, Paula Olivé, Ariadna Garcia, Clàudia De Los Rios, Cindy Gómez, Evelyn, Lucas Fernández, Lorena Muñoz, Adriana Domínguez, Nickoll Cueva i Ingrid Serrano. Suplents: Yesenia Miras, Alicia Luque, Andrea Carrasco i Carla Font.

Nàstic de Tarragona: Vania Pinto, Anaïs Fernández, Katia Sánchez, Natàlia Galindo, Carla Albadalejo, Itziar Borrellas, Irene Arjona, Claudia Masip, Celia Ortega, Ane i Gissela Deleg. Suplents: Sonia de Montserrat, Júlia Camprubí Díez, Cloe Garcia, Georgina Morales, Andrea Lozano, Amelia Sánchez i Isa Zhong.

0-1, Celia Ortega (4’); 0-2, Anaïs Fernández (47’); 0-3, Carla Albadalejo (49’); 0-4, Natalia Galindo (55’).