Sevilla Atlético 1 – 0 Nàstic

Derrota del Nàstic al camp del Sevilla Atlético en un partit que s’ha decidit amb un solitari gol del jugador local Lara en el minut 20 de la segona part. A falta de tres jornades per acabar la lliga l’equip grana té 43 punts a la classificació, un més que el Córdoba CF i tres més que el FC Barcelona B.

El Nàstic ha sortit al camp amb la clara intenció de tenir la pilota i buscar la porteria rival. Les primeres aproximacions han arribat a partir del minut 9 gràcies a centrades de corner, que Xavi Molina i Dumitru Cardoso no han pogut rematar amb encert. A partir d’aquí el Sevilla Atlético també ha volgut la pilota i ho ha provat amb un xut de Cantalapiedra a la frontal de la petita en el minut 11 que la defensa grana ha pogut enviar a corner i una rematada de cap de Pozo en el minut 14 que Dimitrievski ha pogut rebutjar de manera brillant.

Després d’aquest inici amb aproximacions a les àrees, el joc s’ha pausat i uns i altres han alternat en la possessió de la pilota però sense crear ocasions de gol. Fins el minut 29 el Nàstic no ha tornat a tenir opcions de perill sobre la porteria rival. Una connexió entre Uche i Maikel Mesa ha acabat amb un potent xut del jugador canari dins l’àrea que el porter Juan Soriano ha pogut rebutjar, en la jugada més clara dels dos equips fins el moment a la primera part. La rèplica del filial andalús ha estat un remat de cap de Cantalapiedra en el minut 37 que ha marxat desviat per damunt de la porteria tarragonina.

En els últims minuts del primer temps, el Nàstic ha seguit insistint i fruit d’això ha tornat a arribar una clara opció: en el 39 mitjançant una jugada ràpida al contracop, Dumitru Cardoso ha enviat la pilota al pal esquerre de la porteria del Sevilla Atlético. Amb 0-0 el partit ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb un parell d’ensurts sobre la porteria del Nàstic amb Pozo de protagonista. En la primera jugada de la represa, ha recollit una pilota dins l’àrea gran però la seva rematada l’ha pogut desviar la defensa a corner. En el minut 50 una jugada personal per banda esquerra ha acabat amb rematada sobre la porteria del Nàstic, que ha marxat desviada a la dreta de Dimitrievski. Les primeres accions ofensives del Nàstic han arribat amb xuts de Dumitru. En el minut 61 ha tirat desviat sobre la porteria del Sevilla Atlético i en el 63 la seva rematada l’ha rebutjat el porter Juan Soriano. Dos minuts després, amb una jugada al contracop, el filial sevillista mitjançant Lara ha marcat l’1 a 0.

En el tram final del partit, el Nàstic ha buscat la porteria rival per, com a mínim, arrencar un punt. L’ocasió més clara ha estat en el minut 81 amb una centrada de Tete Morente que ha rematat Maikel Mesa amb el cap però el porter Juan Soriano ha acabat traient la pilota.

Dissabte vinent el Nàstic tornarà al Nou Estadi per jugar a partir de les 16 hores davant la Cultural Leonesa en partit corresponent a la jornada 40 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Sevilla Atlético: Juan Soriano, David Carmona, Pozo, F. Chacartegui, Fede S. E., Mena (Genaro, 77’), Cantalapiedra, Cristian G., Javi Vázquez, Viedma (Lara, 64’), Diego García (Yan Eteki, 67’).

Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze (Tete, 59’), J. Jiménez, Xavi Molina, Gaztañaga, Dumitru Cardoso, Uche, Maikel M., Suzuki (M. Barreiro, 72’), Abraham, Tejera (Matilla, 80’).

Gols
1-0, Lara (65’).

Àrbitre
Víctor Areces Franco (Col·legi asturià).

Targetes
Groga a Matilla (85’).

Camp
Viejo Nervión.  731 espectadors. Partit corresponent a la jornada 39 de LaLiga 1|2|3.