SAD / Botiga-Museu

BOTIGA-MUSEU

La Botiga i Museu del Gimnàstic de Tarragona es va inaugurar el 26 d’abril de 2018 recuperant la presència en un espai emblemàtic per l’entitat: l’Avinguda Catalunya. En aquesta zona de la ciutat el Nàstic va tenir durant molts anys les seves instal·lacions esportives. A la planta baixa hi ha la Botiga del club on es pot adquirir la roba oficial del Nàstic i altres objectes de marxandatge i a la primera planta el Museu.

Els objectes presents a l’exposició permanent pertanyen al club, però també n’hi ha de cedits per diferents persones vinculades a l’entitat i s’articulen a partir de la història cronològica: des dels seus orígens a l’actualitat.

Quan s’accedeix a la planta Museu, la Bandera del Club (1927) rep el visitant. És el punt de partida de l’exposició on es poden observar diferents objectes, documents i peces de roba històriques. Una de les parets del Museu està ocupada per cartells històrics que anuncien partits als camps de l’Avinguda Catalunya o el Nou Estadi. Trofeus, samarretes, fotografies i altres objectes testimonien la història del club poliesportiu més antic de l’Estat.

TOUR VIRTUAL 360º

 • BOTIGA-MUSEU L'ENERGIA DEL NÀSTIC

  Av. Catalunya 22 C

  43007 Tarragona

 • Horari

  Tancada provisionalment (per a comprar, contactar per telèfon)

 • Telèfon

  977 215 103

 • Correu electrònic

  museo@gimnasticdetarragona.cat
  botiga@gimnasticdetarragona.cat