Política de privacitat

La nostra Política de Privacitat en un cop d'ull:

Qui som?
Som Gimnàstic de Tarragona, SAD, i tractem les seves dades com Responsables de el tractament. Això vol dir que som els que recollim i emmagatzemem les seves dades personals i que, en cas de qualsevol dubte en relació a la gestió d'aquestes dades, ha de consultar-nos a nosaltres.

¿Per què fem servir les seves dades personals?
Farem servir les seves dades per atendre aquelles sol·licituds, consultes o suggeriments que ens faci. També podem fer servir les dades per posar-nos en contacte amb vostè en cas que sigui necessari o per enviar-li informació comercial si ens ha autoritzat a fer-ho. En cas que faci ús de la nostra plataforma en línia farem servir les seves dades per a tramitar la seva comanda.

Per què tractem les seves dades personals?
Estem legitimats a tractar les seves dades per diversos motius: En la majoria dels casos, com per exemple quan ens envia una consulta o sol·licitud, la legitimació ve perquè tenim un interès legítim en respondre-hi. Quan li enviem una comunicació comercial, la legitimació ve donada de la seva autorització perquè ho fem. També podem estar legitimats per l'execució de l'contracte que ens vincula, en aquells casos en què vostè sigui, soci, client o proveïdor nostre.

Amb qui compartim les seves dades personals?
La nostra intenció no és compartir les seves dades personals, però, per a determinades gestions, de vegades és necessari fer-ho. Sempre que ho fem serà amb empreses de la nostra confiança, amb qui haurem arribat a un acord i que hauran acreditat un compliment normatiu d'acord amb l'actual normativa en protecció de dades. Sempre que compartim les seves dades serà per a assumptes concrets i sota el nostre control. Aquestes empreses no tractaran les dades per compte propi sinó d'acord al nostre encàrrec.

Quins drets té en relació a les dades personals que tractem?
Sempre que es produeix un tractament de les seves dades personals té dret a accedir, rectificar i suprimir aquestes dades personals. Si es compleixen determinades circumstàncies també es permet l'oposició, la portabilitat i la limitació a l'ús d'aquests, així com a no ser objecte de decisions automatitzades.
Per obtenir informació més detallada pot seguir llegint la resta de la Política de Privacitat.

Qui és el responsable de l'tractament de les seves dades?

El responsable de l'Tractament de les dades personals és:

Gimnàstic de Tarragona, SAD – A43685213

Direcció:

Barri de l’Ermita, s/n. Partida Budallera. 43007 - TARRAGONA

Correu electrònic:

administracio@gimnasticdetarragona.cat

Telèfon:

977 244 125

Web:

gimnasticdetarragona.cat

DPO:

rgpd@gimnasticdetarragona.cat

Informem als usuaris que les dades facilitades en aquesta pàgina web seran tractades pel responsable d'acord amb el que preveu aquesta Política de Privacitat així com a la informació recollida en el Registre d'Activitat de tractament, d'acord amb el que estableix el Reglament (UE ) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a l'tractament i la lliure circulació de dades personals, (des d'ara RGPD).

Com tractem les seves dades personals?

La nostra pàgina web permet diferents finalitats, de manera que depenent dels serveis o funcionalitats dels que vulgui gaudir en cada moment, necessitarem tractar unes dades o altres. Tanmateix, en general seran els següents:

Dades identificatives i de contacte: Recopilem dades identificatives i de contacte d'aquells usuaris que naveguen per la nostra pàgina o s'emplenen algun formulari. En aquest bloc de dades s'inclouen nom i cognoms, idioma, telèfon, correu electrònic...
Informació econòmica i transaccional: Recopilem dades d'informació econòmica i transaccional d'aquells clients que realitzen encàrrecs mitjançant la nostra plataforma web. En aquest bloc de dades s'inclouen formes de pagament i informació sobre els béns i serveis subministrats.
Dades de connexió, geolocalització i navegació: Recopilem dades de connexió, geolocalització i navegació que ens faciliten les galetes o els permisos que s'hagin atribuït a el navegador des del qual s'accedeix a la pàgina web si es fa des de mòbil.
Informació comercial: Recopilem dades d'informació comercial d'aquells usuaris que s'han subscrit a la newsletter. En aquest bloc s'inclouen dades de preferències de compra.

En determinats formularis, en els quals li demanarem dades personals per a donar-li accés a determinades funcionalitats, cal omplir camps marcats com obligatoris. Recordeu que no emplenar les dades obligatòries pot suposar no tenir accés a aquest servei o funcionalitat.

FINALITAT

+info

Gestionar el registre a la plataforma de clients

En cas que decideixi fer ús de la nostra plataforma, necessitem tractar les dades d'identificació per poder donar-li accés.

Atendre sol·licituds o peticions realitzades mitjançant els formularis de contacte o atenció a l'usuari

Aquesta finalitat tracta només les dades estrictament necessàries vinculats a la sol·licitud que l'usuari plantegi.

Màrqueting

Aquesta finalitat inclou el tractament de les seves dades principalment per:

· Personalitzar els serveis i oferir recomanacions en funció de les preferències de l'usuari. Implica l'anàlisi de l'perfil d'usuari.

· Per a aquells usuaris subscrits a la newsletter tractarem les dades facilitades per gestionar la seva subscripció que inclouen l'enviament d'informació genèrica i personalitzada relacionada amb la nostra activitat.

· Mostra publicitat a internet que pot aparèixer en llocs web o apps i que va associada a l'acceptació de cookies de perfil publicitari. Per obtenir més informació sobre la Política de Cookies visiti el document 'Política de galetes

· Enriquiment de dades pròpies a l'combinar la informació que disposem de diverses fonts i en determinades circumstàncies per tal de millorar la nostra comprensió de les seves necessitats.

· Dur a terme accions promocionals en les que l'usuari participi. A cada acció promocional que permeti participació per part de l'usuari, es publicaran les bases legals que ampliaran la informació a tenir en compte.

· Difondre en els nostres canals o xarxes socials aquelles imatges que els usuaris hagin compartits de forma pública.

Anàlisi de l'ús i de qualitat web

A l'accedir a la nostra pàgina web i acceptar les galetes podrem tractar, amb finalitats analítiques i estadístiques, la informació que aquestes recopilen sobre la forma en què els usuaris interactuen amb la nostra pàgina i les millores que podem introduir.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

FINALITAT

LEGITIMACIÓ

Gestionar el registre a la plataforma de clients

La legitimació ve donada perquè la persona interessada va donar el seu consentiment (art. 6.1.a RGPD)

Atendre sol·licituds o peticions realitzades mitjançant els formularis de contacte o atenció a l'usuari

Quan la comunicació és en relació a una sol·licitud o consulta tenim un interès legítim en respondre-li (art. 6.1.f RGPD)

Màrqueting

Quan tractem les seves dades amb finalitats de màrqueting, la legitimació ve donada per:

· L'interès legítim que tenim per personalitzar els serveis i oferir recomanacions als nostres aficionats, així com en combinar la informació que tenim per poder conèixer els gustos i interessos de l'usuari web. (Art 6.1.f RGPD).

· L'autorització expressa de l'usuari quan es subscriu a la newsletter, accepta les galetes que permeten analitzar els seus hàbits o participa en accions promocionals. (Art. 6.1.a RGPD).

Anàlisi de l'ús i de qualitat web

Quan tractem les dades amb fins analítics i de qualitat web estem legitimats per l'autorització expressa que fa l'usuari a l'acceptar les galetes. (Art. 6.1.a RGPD).

 

Quant de temps conservem les seves dades?

FINALITAT

TERMINI

Gestionar el registro en la plataforma de clientes

Los datos de usuario registrado se mantendrán mientras el usuario web no decida darse de baja de la plataforma.

 

Atender solicitudes o peticiones realizadas mediante los formularios de contacto o atención al usuario

Los datos relativos a peticiones y solicitudes se mantendrán el plazo necesario para tramitar la gestión.

 

Marketing

Los datos relativos a publicidad y marketing serán tratados hasta que el usuario revoque su consentimiento o reconfigure su dispositivo para eliminar cookies o limitar su uso en los diferentes navegadores.

En el caso de campañas promocionales se especificará en las bases de participación los plazos de conservación.

 

Análisis del uso y de calidad web

Los datos se tratarán puntualmente y, siempre que sea posible, pasarán a estar anonimizados.

 

Compartim les seves dades amb tercers?

Per poder complir amb les finalitats previstes, i garantir els estàndards de qualitat de Gimnàstic de Tarragona, SAD, cal que comptem amb el suport d'empreses externes que permeten que desenvolupem la nostra activitat. Les entitats a les quals podem cedir les vostres dades, sempre d'acord amb la necessitat, són:

• Entitats de detecció i prevenció de l'frau.
• Proveïdors i col·laboradors de serveis tecnològics.
• Proveïdors de serveis d'atenció a client.
• Proveïdors i col·laboradors de serveis de publicitat, màrqueting i RRSS.


Els nostres proveïdors són entitats ubicades dins del territori UE pel que garanteixen el compliment de l'RGPD i s'ha signat amb ells el contracte d'encarregats de tractament que garanteix la seva correcta adequació normativa. Ara bé, en casos puntuals, pot ser que algun dels nostres proveïdors es trobi fora de l'espai UE i, a causa d'això, es produeixin transferències internacionals de dades. En aquests casos Gimnàstic de Tarragona, SAD garantirà l'ús de les Clàusules Contractuals Tipus adaptades per la Comissió Europea com a garantia d'aquelles transferències realitzades a països que no compten amb una decisió d'adequació de la Comissió Europea.

En tot cas, els proveïdors amb els quals es comparteixin determinades dades de caràcter personal, hauran acreditat amb caràcter previ a l'adopció de mesures tècniques i organitzatives adequades per a la correcta protecció dels mateixos. Amb l'acceptació d'aquesta política de privacitat s'accepta que es pugui produir una transferència internacional de dades d'acord a les garanties indicades.
En cas que no es compleixin els requisits que preveu l'article 46 RGPD, l'interessat podrà atorgar el seu consentiment a la transferència internacional o executar-se un contracte en interès de la persona interessada. En cas contrari s'haurà de sol·licitar una autorització a l'Autoritat de Control.


Així mateix, l'informem que alguns serveis prestats per Gimnàstic de Tarragona, SAD poden implicar la transferència de dades personals a un tercer país no pertanyent a la UE, en serveis "cloud" oferts per alguns dels principals proveïdors internacionals (per exemple: Amazon, Google, Microsoft, Apple.). També en aquests serveis es confirmarà el compliment abans esmentat.
L'informem finalment que les dades podran ser cedides o requerits per administracions i organismes públics quan així ho exigeixi la normativa aplicable.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

En Gimnàstic de Tarragona, SAD ens comprometem a respectar la confidencialitat de les seves dades personals i a garantir als drets inherents tant a ells com als tractaments que realitzem. Per aquest motiu posem a la seva disposició dues vies perquè pugui sol·licitar l'exercici dels seus drets indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES":


• Correu electrònic a: administracio@gimnasticdetarragona.cat
• Correu postal a: Barri de l'Ermita, s / n. Partida Budallera. 43007 - TARRAGONA
• Correu electrònic al nostre DPO a: rgpd@gimnasticdetarragona.cat


En cas que ho considerem necessari, podrem sol·licitar-li còpia d'un document acreditatiu de la seva identitat o del de la persona que representi.
Els drets que pot exercitar, independentment de la finalitat o base legitimadora, són:


• Demanar-nos accés a les dades que disposem de vostè.
• Demanar-nos que rectifiquem les dades que ja disposem, però resulten errònies o inexactes.
• Demanar-nos que suprimim aquelles dades que ja no són necessaris per a la finalitat per a la qual es van sol·licitar.
• Demanar-nos que limitem el tractament de les seves dades.
• Revocar el consentiment que prèviament ens has donat per al tractament de les seves dades.
• Presentar oposició a que tractem les teves dades basades en l'interès legítim, especialment en l'àmbit del màrqueting.
• Sol·licitar la portabilitat de les dades (aquest dret només és possible exercitar quan la legitimació sigui el consentiment o l'execució d'un contracte).


Gimnàstic de Tarragona, SAD ha de contestar a la sol·licitud presentada en el termini d'un mes a partir de la recepció de la sol·licitud. Aquest termini es pot prorrogar dos mesos en cas necessari, tenint en compte la complexitat i el nombre de sol·licituds. L'informarem de qualsevol pròrroga en el termini d'un mes a partir de la recepció de la sol·licitud indicant els motius de la dilació.

Així mateix, els interessats tenen dret a reclamar davant l'Autoritat de Control competent (Agència Espanyola de Protecció de Dades) quan considerin que Gimnàstic de Tarragona, SAD ha vulnerat els drets que la normativa de protecció de dades els reconeix en www.aepd.es.

Què passa si ens faciliten dades de tercers o si un tercer ha facilitat les seves dades?

L'habitual és que l'usuari faciliti les seves dades pròpies, però hi ha determinades funcionalitats, en què podem tractar dades de tercers.
Si ens ha de facilitar dades personals d'una altra persona, vostè garanteix que ha informat la persona interessada sobre la nostra Política de Privacitat i sobre les dades que va a facilitar-los amb la finalitat per a la qual van a ser tractats.
Si, per contra, un tercer ha facilitat les seves dades, els farem servir per a les finalitats que corresponguin en cada cas. En cas que no vulgui que seguim tractant les dades s'haurà de posar en contacte amb nosaltres atenent al que indica l'apartat anterior.

Canvis en la Política de Privacitat

És possible que modifiquem la informació continguda en aquesta Política de Privacitat quan ho estimem convenient. En cas que ho fem, t'ho notificarem per diferents vies a través de la pròpia pàgina web o fins i tot mitjançant una comunicació a l'adreça de correu electrònic que ens hagis facilitat quan el canvi en qüestió sigui significatiu per a la teva privadesa, de manera que puguis revisar els canvis, valorar-los i, si escau, oposar-te o donar-te de baixa en algun servei o funcionalitat.

Enllaços a altres llocs web

Si mitjançant els enllaços que apareixen a la nostra pàgina web opta per abandonar-la, Gimnàstic de Tarragona, SAD no es farà responsable de les polítiques de privacitat d'aquestes pàgines ni de les cookies que aquests puguin emmagatzemar en l'ordinador de l'usuari.


Versió: 1.0
Data: desembre 2020