NOTICIES

Visita als hospitals de Tarragona 2021

Cita important del calendari social grana

Tornar

04/01/2021

El Gimnàstic de Tarragona ha realitzat avui la tradicional visita als hospitals de la ciutat que, com cada temporada, es fa a principi d’any. En aquesta ocasió, a causa dels protocols sanitaris, l’acció s’ha produït a l’exterior o entrada dels respectius centres i no s’ha pogut accedir als diferents espais de maternitat, pediatria o espais lúdics, en el cas de l’hospital Sociosanitari.

Després de la sessió de treball d’aquest matí, un total de sis jugadors del primer equip s’han dividit en parelles i s’han desplaçat fins a l’ Hospital Universitari Joan XXIII, a l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla i a l’Hospital Sociosanitari Francolí, Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GiPSS). A tots tres centres s’han entregat diferents lots de marxandatge del Nàstic pels joves i veterans interns, en el cas del Sociosanitari, per malaltia o problemes de salut.

Al Joan XXIII, el Director de l'Hospital, Llorenç Mairal, i la Cap de Servei de Pediatria, Ester Castellarnau, han estat els encarregats de rebre als jugadors Alex Quintanilla i el tarragoní Fran Carbia, que recentment va repetir paternitat al mateix centre. A la comitiva esportiva, s’ha unit el conseller grana Antoni Vallverdú. Tots tres han estat els encarregats de facilitar els obsequis i fotografiar-se conjuntament a l’entrada.

Mentre que al GiPSS, el Director Assistencial, Rami Qanneta, i el Director d'Infermeria, Jesús Esteve, han rebut al futbolista i doctor Javi Ribelles i al defensor Marc Trilles. Després de comentar l’actualitat esportiva de l’entitat, plegats a coincidit en repetir l’acció l’any vinent amb la normalitat habitual.

Paral·lelament, a les 13 h, els jugadors Fausto Tienza i Francesc Fullana, així com el conseller Jesús Albiol, han participat en la visita a l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona. El director de l’hospital, Xavier Oliach, ha donat la benvinguda a la comitiva grana a una de les sales del centre on han xerrat de com es presenten les properes setmanes en l’àmbit sanitari i posteriorment s'ha fet entrega dels presents.

Se parla de: Hospitals