Valencia CF Mestalla 0 – 2 Nàstic (amistós)

Segona victòria en quatre dies

El Gimnàstic de Tarragona continua mostrant bon joc i bons minuts en aquesta pretemporada; avui, imposant-se davant el primer rival de la mateixa categoria. Toni Seligrat ha tornat a donar l’oportunitat a tots els disponibles, arribant a jugar fins a 20 jugadors durant els 90 minuts davant el filial valencianista.

L’inici del partit ha estat molt intens. Tots dos conjunts han sortit a l’atac amb la clara intenció de trencar el partit. En el primer minut, el Mestalla ha gaudit d’una doble oportunitat després d’una jugada per banda. Gonzi ha respost amb el peu al primer remat i, en el xut posterior, el navarrès ha tornat a respondre atrapant en dos temps. I en el minut 5 de partit, una pilota a l’espai per Carbia ha fet que el tarragoní i el meta Charly xoquessin, el refús ha caigut a peus de Roger Brugué, que amb molta qualitat ha posat la pilota per sobre el porter per enviar al fons de la xarxa. I quatre minuts després, una bona jugada d’Albarrán per banda dreta ha fet estirar al meta local per evitar el gol, després del remat d’un defensor ché. En els instants següents, tots dos conjunts han intercanviat les possessions de l’esfèric. Gerard Oliva no ha pogut connectar la bona centrada de Fran Carbia des de la banda. Amb la victòria mínima s’ha arribat al descans.

En la segona meitat, mateix signe del partit. El Nàstic sortia vencedor en la majoria de les pilotes dividies amb una intensitat superior sobre el rival. I quan els locals atacaven, amb la qualitat que caracteritza els filials, els grana es mostraven ordenats defensivament sense permetre arribar a l’àrea al Mestalla. El perill inicial ha arribat de les botes de Bonilla. Primer amb un xut des de la frontal de l’àrea, que ha obligat a intervenir de mèrit a Charly. I un minut després, en el 55′, novament ha buscat el gol en una falta perillosa des de la frontal de l’àrea que ha refusat el meta. Els canvis realitzats per Toni Seligrat han refrescat l’equip i Joel Lasso ho ha aprofitat per marcar el 0-2. Pilota a l’espai de Bonilla, que l’atacant ha aprofitat per vèncer en carrera a la defensa i definir davant la sortida del meta local. Els últims minuts han estat de control local i el Nàstic ha defensat ordenat tàcticament sense concedir la mínima ocasió de gol pels locals.

Amb aquest resultat, els grans acumulen dos victòries, un empat i una derrota en els quatre amistosos de la pretemporada grana; dos enfrontaments, davant FC Barcelona i Real Zaragoza, de superior categoria.

Valencia CF Mestalla: Charly, Joseda, David Ruiz Adria M, Iván Muñoz, Adri Gómez, Hugo González, Alex Carbonell, Fran Navarro, Carlos González i Nacho Muñoz. També ha jugat Estacio, Facundo, J. Vázquez, C. Pérez, Carles Aliberch, Fran Pérez, Pablo G, Ndombasi, J. Escobar i P. Jiménez.

Nàstic: Gonzi (Wilfred, 46’), Albarrán, Bonilla, J. Rueda (Grifell, 63’), Trilles (Fran Miranda, 46’), Ribelles (Guiu, 46’), Gerard (Pol B, 46’), R. Brugué (Pol Prats, 63’), Lucas (J. Lasso, 63’), F. Carbia (O. Sanz 75′) i Joan Oriol (Caballero, 63’).

0-1, R. Brugué (5′); 0-2, J. Lasso (65′)

Francisco José Ortega Herrera (Col·legi valencià)