UE Olot 2 – 1 Nàstic

Es trenca la ratxa de tres partits consecutius sumant

Després de sumar la primera victòria al Nou Estadi, el diumenge passat, els grana es presentaven a La Garrotxa amb la convicció d’iniciar una ratxa victoriosa.

El duel s’ha iniciat amb una marxa més pels locals, que animats per la seva afició, ràpidament han arribat a l’àrea grana a pilota aturada. Una ordenada defensa tarragonina, allunyava sense complicacions. En el minut 13 ha arribat el gol local, després d’un refús a la frontal que Héctor ha aprofitat per posar al fons de la xarxa. A partir de la diana, els de Xavi Bartolo han imposat el caràcter sobre la gespa i han agafat les regnes de l’enfrontament i han tancat als olotins prop de la seva àrea en diverses arribades per banda que no han trobat rematador. L’aproximació més clara ha estat en el 38′, quan Pol Ballesteros ha estat a punt d’empatar amb un bon xut, refusat pel meta Ballesté. Mentre que dos minuts després, Pedro s’ha aprofitat d’una errada defensiva de la UE Olot per posar l’esfèric per sobre el porter i empatar. Amb l’1-1 s’ha arribat al temps de descans.

A l”inici del segon temps s’han vist dos equips amb gran intensitat. Anades i tornades d’àrea a àrea, que només els grana aconseguien rematar entre els tres pals. Pedro Martín, abans de ser substituït, i també Habran i Pol Ballesteros s’han trobat amb el meta Ballesté en diverses ocasions. Quan s’ha vist el Nàstic millor i més ofensiu ha arribat el segon gol dels de La Garrotxa en una jugada d’estratègia finalitzada des del segon pal per Carles Mas. El Nàstic ho ha seguit intentant fins al final del partit i Pol Valentín, en temps afegit, ha tingut la igualada en un remat de cap al servei de cantonada que ha pogut refusar novament Ballesté. Amb aquest resultat l’equip continua en la part baixa de la classificació del grup III de la Segona Divisió B.

Els grana buscaran tornar a repetir victòria al Nou Estadi en l’enfrontament de la jornada 11 davant el RCD Espanyol B, partit que es disputarà el diumenge 3 de novembre, a partir de les 12 hores.

UE Olot: Ballesté, Carles Mas, Masó, Héctor, Natalio (Xumetra, 67′), J.A. Soler, Aspar (Pedro, 67′), Alan Baró, Chavarria, Eloi (Vivi, 82′), Kilian.

Nàstic: Bernabé, Pol V, Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, D. Petcoff, R. Brugué, Habran JR (S. Montero, 68′), Perone, Pedro (Lolo Plá, 72′), Pol B.

1-0, Héctor (13′); 1-1, Pedro (40′); 2-1 Carles Mas (78′).

Observacions
Partit de la jornada 10 del grup III de la Segona Divisió B disputat a l’Estadi Municipal d’Olot. Partit arbitrat per Lluc Bestard Servera (Col·legi balear).