Tres medalles en els Campionats de Catalunya en Pista Coberta

Medalles de plata per Laura Centella i Sergio Alastrue, i bronze per José Pascarella

El Gimnàstic de Tarragona va participar aquest passat cap de setmana en el 28è Campionat de Catalunya en Pista Coberta en la categoria sub20 i, respectivament, el 25è Campionat de Catalunya en Pista Coberta sub16. Tres van ser els atletes que van assolir medalles en la cita celebrada a Sabadell.

En categoria sub20 van ser dues les medalles aconseguides. Laura Centella es va proclamar subcampiona de Catalunya en els 400 metres amb una marca de 58.53 segons; mentre que en la disciplina dels 200 metres, Sergio Alastrue també creuava la meta en segon lloc amb un registre de 22.23 segons.

D’altra banda, en la categoria sub16, el grana José Pascarella es penjava la medalla de bronze en el llançament de pes amb una marca final d’ 11.74 metres, que li permetia pujar al podi.

L’entitat grana també va participar en el Campionat d’Espanya amb l’atleta Wael Ezouagh, que va quedar semifinalista en la prova dels 400 metres en la categoria sub18.