Orihuela CF 2 – 2 Nàstic

Els locals igualen l'avantatge grana de dos gols

L’estrena de la nova samarreta, el desplaçament més llunyà de la temporada, la finalització de la primera volta del campionat; tots ells, al·licients per tal d’iniciar aquest 2020 sumant els tres punts al Municipal de Los Arcos.

Els minuts inicials han estat oberts i dinàmics entre tots dos conjunts, els grana han aguantat bé les arribades dels locals sense perill en el primer quart d’hora de joc. Després, els de Toni Seligrat s’han fet amb el control del joc i han agafat les regnes del partit per tal d’inaugurar el marcador. Així ha estat en el minut 29 quan Goldar ha aprofitat una jugada assajada per enviar l’esfèric al fons de la xarxa. El mateix gallec ha tingut una nova oportunitat minuts després des de la frontal, sense sort. Bernabé ha intervingut meritòriament en una acció a pilota aturada dels locals, en el minut 41. I en l’acció posterior ha arribat el segon gol del Nàstic. Gran acció personal de Pedro per banda que ha servit en safata a Pol Valentín per marcar.

En la segona meitat ha continuat el bon treball dels tarragonins, en busca del tercer gol. Pedro i Juan Rodríguez han estat els que han gaudit de les millors ocasions, primer el porter i després el remat alt, han evitat un nou gol. I en els minuts 65 i 71 han arribat els dos gols de l’empat. Accions puntuals en pilotes llargues des de la defensa local han acabat al fons de la xarxa de Bernabé, que en la primera de les dianes ha intervingut fins en tres xuts consecutius. Després d’aquest cop dur, l’equip s’ha sobreposat a les accions ofensives dels alacantins i en l’últim quart d’hora de joc haurien pogut tornar a capgirar el marcador. Pedro, Albarrán, Javi Márquez i Perone, que ha fet intervenir extarordinàriament al meta Aitor, haurien pogut donar la primera victòria de l’any i tornar amb els tres punts a Tarragona.

El proper partit del calendari oficial serà el de la segona ronda de la Copa del Rey davant el Real Zaragoza. Duel que es disputarà el dissabte 11, a les 12 h, al Nou Estadi.

Orihuela CF: Aitor Arias; Pina, Pedro, Badal, Migue Marín; Jose Carlos, Rodri, Pitu (Nico, 79′), Fondarella (Solano, 59′); Cases (Brian, 59′), Chechu Flores.

Nàstic: Bernabé, Pol V (Pol B, 57′), Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, Gerard Oliva (J. Pereira, 81′), J. Márquez, R. Brugué, Perone, Pedro, Albarrán.

0-1, Goldar (29′); 0-2, Pol V (43′); 1-2, Solano (65′); 2-2, Chechu Flores (71′).

Observacions
Partit de la jornada 19 del grup III de la Segona Divisió B disputat al Municipal Los Arcos. Partit arbitrat per Antonio Santos Pargaña (Col·legi andalús).