NOTICIES

Nàstic i Càmpings Tarragona Ciutat renoven la seva col•laboració

El Gimnàstic de Tarragona i l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat han signat la renovació del seu acord de col·laboració, de manera que l’associació continuarà vinculada al club un any més com a membre del Club Empresa.

El Gimnàstic de Tarragona i l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat han signat la renovació del seu acord de col·laboració, de manera que l’associació continuarà vinculada al club un any més com a membre del Club Empresa. El president del club, Josep Maria Andreu, i el conseller Antoni Vallverdú han segellat aquest acord amb una fotografia sobre la gespa del Nou Estadi amb el president de l’entitat, Agustí Peyra i el vice-president, Marc Francesch.

Josep Maria Andreu ha destacat que la renovació d’aquest acord és “important pel club ja que l’ajuda dels empresaris i entitats de la ciutat ens ajuda a impulsar alguns dels nostres projectes i accions. A més, ens serveix també per donar a conèixer la Marca Nàstic entre els milers de visitants que cada any reben els càmpings de la ciutat de Tarragona”.

Agustí Peyra ha subratllat la satisfacció de Càmpings Tarragona Ciutat en consolidar el vincle amb la marca Nàstic, "ja que ens uneixen valors com la passió per l'esport i per la nostra ciutat, de la qual sens dubte aquest club de futbol és un els símbols més destacats i un dels seus grans ambaixadors".

Càmpings Tarragona Ciutat està formada per set càmpings (Las Palmeras, Las Salinas, Platja Llarga, Caledonia, Tamarit Park Resort, Torre de la Móra i Trillas Platja Tamarit) i amb la renovació d’aquest acord es pretén també impulsar, dinamitzar i potenciar el turisme al territori.

28 ABR

Diumenge 18:00 Nuevo Los Cármenes

Partit

Jornada36 Granada CF - Nàstic

04 MAI

Dissabte 18:00 Nou estadi

Partit

Jornada37 Nàstic - Extremadura UD

12 MAI

Diumenge Nou estadi

Partit

Jornada38 Nàstic - RCD Mallorca

19 MAI

Diumenge Estadio Municipal "Nuevo Arcángel"

Partit

Jornada39 Córdoba CF - Nàstic

26 MAI

Diumenge Nou estadi

Partit

Jornada40 Nàstic - Elche C.F.

02 JUN

Diumenge Santo Domingo

Partit

Jornada41 AD Alcorcón - Nàstic

09 JUN

Diumenge Nou estadi

Partit

Jornada42 Nàstic - CD Lugo