Nàstic de Tarragona Femení 1 – 2 Fundació Base Reus

Fi a la ratxa de nou partits d’imbatibilitat

Després de l’empat de la setmana passada davant el FC Tàrraco, el Nàstic Femení va perdre 1-2 davant d’un dels rivals directes de la categoria: la Fundació Base Reus, que es situa líder a només tres punts de les grana. Les tarragonines no coneixien la derrota des de la primera jornada del campionat.

Les jugadores entrenades per Pau Poblet van començar el partit endollades i superiors al rival. L’equip local va ser el clar dominador de la pilota i quan semblava que podia obrir el marcador, una errada defensiva va condemnar a les tarragonines. Al minut 4, l’àrbitre va xiular un penal a favor de les reusenques després d’unes mans dins de l’àrea que Irati no va perdonar. Les grana no van abaixar els braços i quan semblava que podien empatar el partit, Paula Catalan va enviar la pilota al fons de la xarxa després d’una bona jugada per la banda esquerra de les roig-i-negre, que va permetre que marxessin al descans amb el resultat a favor.

A la represa, el Nàstic es va posar les piles i va continuar insistint. Al minut 72, una bona jugada col·lectiva va permetre que Nina rematés dins l’àrea i anotés el primer gol del Nàstic. Les tarragonines van tenir moltes més ocasions, però la falta d’encert en els metres finals i els bons reflexos de la portera van fer que la victòria se l’emportessin les reusenques.

Ara mateix, l’equip de Pau Poblet és tercer amb 25 punts, a tres punts del Reus, que són líders. La setmana vinent, el Nàstic s’enfrontarà a la UE Rapitenca per intentar sumar la primera victòria del 2022.

Alineacions

Nàstic Femení: Laura Pérez, Anaïs Fernández, Katia Sánchez, Carla Albadalejo, Judith Algaba, Josune Salvador, Andrea Lozano, Nina Deleg, Irene López, Gissela Deleg i Itziar Borrellas. També van jugar: Aida Espinosa, Emma Rivero, Cindy Gómez, Claudia Masip, Nickoll Cueva i Júlia Camprubí.

Fundació Base Reus: Gemma Rius, Gemma Salvat, Esther de Manuel, Iris Burgos, Ana Inés Morales, Natalia Álvarez, Paula Catalan, Irati Lazcano, Núria Martorell Núria Albarrán i Sara Azzouz. També van jugar: Elsa Doncel, Anna de Manuel, Abril Bosch, Olivia Torrents, Lucia Lindio, Raquel Sánchez i Salma Varela.

Àrbitre

Lluis Quero Batalla (Tarragona)

Observacions

54’ Targeta groga per Marc Mestres

Partit disputat al Camp de Futbol Municipal de Bonavista amb una molt bona entrada de públic.