Nàstic 2 – 2 UE Cornellà

L’equip arriba líder a l’equador de la competició

El Nàstic s’estrenava aquest 2021 rebent a l’equip del Baix Llobregat al Nou Estadi per així arribar a la meitat de la primera fase de la lliga 2020-2021.

Els grana han sortit a pel gol des del primer minut, mostrant-se clars dominadors de l’esfèric i tancant defensivament a la UE Cornellà. Fausto Tienza ha tingut la primera ocasió del partit en aprofitar un refús solt a la frontal de l’àrea en el minut 12. El meta Ramón ha pogut treure l’esfèric per evitar el gol. Les aproximacions local arribaven en centrades laterals que la defensa tarragonina, ben posicionada, esvaïa ràpidament. El bon treball dels de Seligrat ha tingut la recompensa en el minut 23 mitjançant R. Brugué. La carrera per banda d’Albarrán i la bona passada ha servit en safata el gol al 10 del Nàstic, aprofitant l’arribada des de segona línia. El Nàstic ha continuat marcant el ritme i guanyant confiança amb el gol, però la igualada ha arribat en el minut 35. Una errada defensiva ha permès a Chiki aprofitar-se del rebot per posar les taules. El Nàstic no s’ha descompost tot i el gol. El mateix Fausto Tienza, en jugada personal arrencant des de banda esquerra, ha provat el xut des de la frontal de l’àrea, que ha atrapat Ramón. I amb el temps reglamentari a punt de complir-se, una errada defensiva ha suposat l’1-2 en contra dels interessos grana. Agus Medina ha estat l’encarregat de capgirar en aprofitar l’equivocació.

En la represa, el nivell de tots dos conjunts ha estat molt més igualat. Els visitants, amb el marcador a favor, s’han posicionat bé defensivament esperant una jugada de contraatac o pilota aturada per incrementar les distàncies. Per contra, el Nàstic insistia a camp contrari sense encert en els metres finals davant la bona defensa plantejada pels de Guillermo Fernández. Fins als últims minuts del partit, només una ocasió per cada equip. Rueda pel Nàstic en un servei de cantonada que Ramón ha atrapat en dos temps. I Joel Lasso ha estat clau per evitar el tercer, refusant l’esfèric sobre la mateixa línia de gol. Abans d’arribar al 80 de partit, Toni Seligrat ha realitzat els cinc canvis permesos; entre ells, Pol Ballesteros, l’autor del gol en el minut 83 que donava esperances de remuntada al Nàstic. Una bona centrada novament d’Albarrán ha trobat el bon remat tècnic de Pol Ballesteros arribant al segon pal, marcant així el seu 4t gol de la temporada i igualant els registres de Roger Brugué. A les acaballes, la lluita del Nàstic fins al final no ha tingut el premi de trobar la porteria per així sumar la cinquena victòria consecutiva al Nou Estadi. La nota positiva és que l’equip continua encapçalant el grup III-A.

La setmana vinent l’equip repetirà enfrontament al Nou Estadi en el que serà l’inici de la segona volta del campionat. El FC Barcelona ‘B’ serà el rival en el duel que es jugarà diumenge 17, a partir de les 12 hores, i es podrà seguir en directe per Footters i Esport3.

Nàstic: Gonzi, Albarrán, Bonilla (F. Carbia, 81’), J. Rueda, Ribelles (Fullana, 54’), Fausto Tienza (J. Lasso, 61’), Gerard Oliva (Pol B, 61’), R. Brugué, Quintanilla, Pedro (Pol Prats, 81’), Joan Oriol.

UE Cornellà: Ramón J.R, Estellés, Rulo, A. Dorca, Rubio L. (Pablo Fdez, 71’), Eloy (Maxi, 87’), Chiki (Presa, 71’), I. Guzmán, Pol Moreno, Borja García, A. Medina.

1-0, R. Brugué (23’); 1-1, Chiki (35’); 1-2, A. Medina (45’); 2-2, Pol B (83’).

Ribelles pel Nàstic.

Francisco Javier Fernández Vidal (Col·legi català).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 11 del grup III, Subgrup A, de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi de Tarragona a porta tancada.