Nàstic 2 – 1 CF La Nucía

Primera victòria al Nou Estadi

El conjunt grana afrontava un altre partit al Nou Estadi en busca de la primera victòria com a local d’aquesta temporada. Després d’encadenar dos empats consecutius, davant Castelló i Valencia Mestalla, els de Xavi Bartolo han preparat aquesta jornada 9 sabedors de la importància de sumar els 3 punts.

Els jugadors han saltat al terreny de joc molt preparats i confiats en què aquest duel aconseguirien la victòria. Des del primer minut, el Nàstic s’ha mostrat com el clar dominador de l’esfèric i encadenant nombrosos atacs a la porteria rival. Amb aquesta empenta, juntament amb el suport dels aficionats des de la grada, ha arribat el primer gol en el minut 5. Una jugada a pilota aturada, executada per Bonilla, ha estat mal refusada per Juanan, que s’ha introduït l’esfèric a la pròpia porteria. Quan es portaven deu minuts de joc, Habran JR hauria pogut incrementar el marcador després de gaudir d’un mà a mà davant el meta rival, que ha pogut refusar el seu xut creuat. El mateix davanter francès, no ha perdonat en la següent ocasió que ha disposat. Ha estat en el 13’, quan ha recollit un refús a la frontal de l’àrea i ha col·locat la pilota a la base del pal dret del meta Óscar Fornés. Els tarragonins han continuat assetjant la porteria del CF La Nucía. En el minut 18, R. Brugué s’ha quedat a centímetres de connectar novament amb Romain Habran JR, però la defensa ha aconseguit allunyar. I en una jugada aïllada, el conjunt alacantí ha aconseguit retallar distàncies al marcador en el minut 29. Una pèrdua a la zona de mitjos l’ha aprofitat Agüero per posar l’esfèric a l’escaire de la porteria defensada per Bernabé. Aquest gol, ha provocat que els visitants fessin un pas endavant, i els grana enrere. Tot i la major possessió de l’equip entrenat per l’exgrana César Ferrando, el Nàstic s’ha mostrat segur en defensa i no ha concedit ocasions.

En la represa, els dos equips han sortit atrevits a pel gol. I els visitants s’han quedat a punt de posar la igualada des dels onze metres. Bernabé ha esperat el xut de Fofo i ben col·locat ha estirat la mà per enviar a córner. Aquesta acció ha esperonat a tots els presents al Nou Estadi, fet que ha provocat un canvi d’imatge positiu en el joc dels de Xavi Bartolo. En el 55’, des del córner, la pilota s’ha passejat per l’interior de l’àrea petita sense trobar el remat per molt poc. Posteriorment, Pol Ballesteros ho ha intentat en dues ocasions; trobant al porter, en la primera; i buscant la base del pal, sense sort en el segon intent. En els següents instants s’ha interromput el joc en diferents accions de falta i tots dos conjunts han realitzat els tres canvis per equip. Ja en el tram final, en jugada de contraatac conduïda per Ferran Giner, ha estat a punt de sentenciar Sergio Montero, que s’ha trobat amb el porter. I el CF La Nucía ha tingut la darrera oportunitat del partit, en un remat de Titi que s’ha topat amb Bernabé Barragán, refusant amb encert. Finalment, el resultat de 2-1 suposa que el Nou Estadi vegi la primera victòria del curs esportiu 2019-2020.

El Nàstic buscarà la segona victòria consecutiva en l’enfrontament de la jornada 10 davant la UE Olot, duel que es disputarà el diumenge 27 d’octubre, a partir de les 17 hores, a l’Estadi Municipal d’Olot.

Alineacions
Nàstic: Bernabé, Pol V, Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, D. Petcoff (Sergio Montero, 65’), R. Brugué, Habran JR (Lolo Plá, 78’), Perone, Pol B. (Albarrán, 71’), Ferran G.P.

CF La Nucía: Óscar Fornés, Miñano, Fofo (Titi, 80’), Juanan (Sergi, 71’), Fran Moreno, Neftalí, Ortiz, Agüero (Juanjo Gracia, 61’), A. Pedraza, J. Mas, Main.

Gols
1-0, Juanan (5′, p.p.); 2-0, Habran JR (13’); 2-1, Agüero (29’).

Observacions
Partit de la jornada 9 del grup III de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi. 2.886 espectadors. Partit arbitrat per Alberto Lou Ballano (Col·legi aragonès).