Nàstic 1 – 3 Real Zaragoza

Els grana s'acomiaden de la Copa

Partit amb molta intensitat des de l’inici, on s’han vist dos conjunts valents i amb l’objectiu de superar l’eliminatòria a partit únic. La primera arribada ha estat a botes d’Amang en una jugada al segon minut de joc que ha acabat a córner. I en el minut 7 ha arribat el gol inicial. Una jugada a pilota aturada on Juan Rodríguez ha tocat l’esfèric amb el cap i ha acabat al fons de la xarxa. Minuts després del gol, els de Toni Seligrat han tornat a agafar les regnes del partit i tancar als visitants prop de la seva àrea. Javi Márquez i R. Brugué, els dos per partida doble, i també Pedro Martín han tingut ocasions que haurien posat les taules al marcador. El meta Ratón en alguns cops i en altres el desencert per pocs centímetres han evitat que el Nou Estadi pogués celebrar el gol. I ja en els últims minuts del primer temps ha arribat el segon gol aragonès. Una centrada des de la línia de fons de la banda dreta de l’atac l’ha desviat Goldar i ha acabat creuant la línia de gol. Amb els dos autogols en contra ha finalitzat el primer temps.

En la represa, tot i la diferència de dos gols, el Nàstic ha continuat lluitant. Juan Rodríguez i Goldar han rematat amb desencert des de l’interior de l’àrea. Han estat les dues primeres arribades del segon temps, fins que a la tercera ha marcat Pol Ballesteros. El de Vilassar de Mar s’ha buscat la posició de remat i amb cama dreta ha engaltat un fort xut per retallar la distància al marcador. L’afició donava el màxim suport des de la grada en busca de l’empat. I amb aquest impuls han arribat les ocasions de Gerard Oliva i Jonathan Pereira, que no han trobat els pals de la porteria defensada per Ratón. I en els últims minuts de joc, amb un Nàstic molt ofensiu, ha arribat la sentència pels aragonesos. En el minut 86, una jugada per banda dreta de l’atac la materialitzat Papu des de l’interior de l’àrea. La darrera ocasió del partit ha estat per a Pereira, però el xut creuat ha sortit fregant la base del pal. Finalment, 1-3 que dóna per finalitzada la participació grana en la present edició de la Copa del Rey.

Els grana viatjaran fins a Llagostera en el proper partit oficial. El duel de la jornada 20 es disputarà aquest proper dimecres, dia 15 de gener, a partir de les 20 hores al Municipal de Llagostera.

Alineacions
Nàstic: Bernabé, Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, J. Márquez, R. Brugué, Pedro (Gerard Oliva, 64′), Albarrán, Amang (J. Pereira, 64′), S. Montero (Pol B, 46′), Pol D.

Real Zaragoza: Ratón, Guitián, Linares (Baselga, 73′), Javi Ros, James I (Marc Aguado, 56′), A. Blanco (Soro, 81′), Papu, S. Grippo, Delmás, Shinji Kagawa, Clemente.

Gols
0-1, J. Rodríguez (7′, p.p.); 0-2, Goldar (40’, p.p.); 1-2, Pol B. (70′); 1-3, Papu (86′)

Observacions
Partit de segona ronda de Copa del Rey. Partit arbitrat per Daniel Jesús Trujillo (Col·legi tinerfeny).