NOTICIES

Mulla’t 2021 al Nàstic

Jornada festiva a la piscina del Club Gimnàstic

Tornar

16/08/2021

Les instal·lacions del Gimnàstic de Tarragona han celebrat una nova edició solidària del Mulla’t per l’esclerosi múltiple. La piscina i també el tobogan aquàtic gegant han estat les activitats estrella, a més de l’actuació dels Xiquets de Tarragona.

Nou èxit de participació, tant social com institucional, i també de recaptació en aquesta acció solidària que es celebra en diferents indrets de Catalunya.

La jornada es va iniciar a les 10.30 hores i s’ha perllongat fins passades les 14 hores. Cal destacar la participació dels vicepresidents grana, Josep Francesc Ferrer i Bito Fuster; i el coordinador del Club Gimnàstic, Sergi Ferrer. Mentre que la representació institucional des de l’Ajuntament de Tarragona, novament, ha estat molt important. Els consellers Mary López, Berni Álvarez, Mario Soler i Sandra Ramos han participat activament en aquesta causa.

Destacar l'actuació especial de la colla castellera Xiquets de Tarragona, que van fer el primer pilar des de l’any passat, abans de la pandèmia. Representats per Rafel Segarra, president; i Alfredo González, cap de colla.

Diferents seccions de l’entitat i l’equip Genuine també van col·laborar en una jornada oberta a tothom que reuneix infants i grans, sumant esforços pel Mulla’t per l’esclerosi múltiple, associació representada per Sefa Bové i Montse López.

Com cada any, la finalitat única és recaptar el màxim de fons possibles, en aquesta edició s’han superat els 500 €, per combatre l’esclerosi múltiple, malaltia que malauradament afecta a un nombre elevat de persones del territori.  Amb la voluntat i aportació econòmica de tots els participants, any rere any, la investigació i les cures sobre aquesta patologia avança per millorar la qualitat de vida de tots els afectats. Una avenços que l’entitat grana continuarà donant suport aportant el seu granet de sorra anualment.

22 OCT

Divendres 10:00 Nou Estadi / Annex

Entrenament

Sessió preparatòria

23 OCT

Dissabte 10:00 Nou Estadi / Annex

Entrenament

Sessió preparatòria a porta tancada

24 OCT

Diumenge 12:00

Partit *

Jornada9 Gimnàstic de Tarragona - Linares Deportivo

31 OCT

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada10 Sevilla Atlético - Gimnàstic de Tarragona

07 NOV

Diumenge 12:00

Partit *

Jornada11 San Fernando CDI - Gimnàstic de Tarragona

14 NOV

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada12 Gimnàstic de Tarragona - UCAM Murcia CF

21 NOV

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada13 Algeciras CF - Gimnàstic de Tarragona