NOTICIES

La lliga s’iniciarà amb públic al Nou Estadi

El 25 d’octubre davant el CF Badalona

Tornar

09/10/2020

El Gimnàstic de Tarragona informa que el Nou Estadi obrirà les portes pels socis en el primer partit de lliga d’aquesta temporada 2020-2021.

L’entitat treballa des de fa temps en un protocol molt específic i rigorós, ja presentat davant les autoritats competents, per tal que els socis del Nàstic puguin viure en directe els enfrontaments que l’equip jugui com a local.

D’aquesta manera, els nastiquers podran donar el suport a l’equip des del primer minut de temporada oficial al Nou Estadi; concretament, en el partit de la jornada 2 davant el CF Badalona, programat pel diumenge 25 d’octubre i en hora per confirmar.

Les mesures adoptades en el protocol sanitari i de seguretat elaborat pel Gimnàstic de Tarragona es detallaran el proper dimarts, dia 13, per tal que tots els nastiquers les puguin conèixer abans de tornar al Nou Estadi 7 mesos després.

L’entitat anima a tots els aficionats grana a formalitzar la renovació o nova alta de la temporada 2020-2021 i no esperar fins els últims dies de campanya.