NOTICIES

La Botiga-Museu Energia del Nàstic reobre les portes

Ja disponible tota la gamma de productes Umbro del Nàstic

Tornar

15/07/2021

La renovada Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya 22C de Tarragona torna a obrir les seves portes amb la màxima energia, la que aportarà a partir d’ara Energía del Ebro.

Amb la incorporació d’Umbro com a sponsor tècnic del Nàstic, el punt d’atenció al soci i aficionat del centre de Tarragona ofereix moltes novetats als nastiquers; a més a més d’estrenar-se com la seu referent d’Energía del Ebro al territori.

Cal destacar que Energía del Ebro, nou membre del Club Empresa, ofereix la possibilitat d’aconseguir la nova samarreta oficial de joc del Nàstic dintre de la campanya ‘Ningú sense la samarreta del Nàstic’. Tots els nous clients que contractin la Tarifa Maja, reduiran la seva despesa energètica i obtindran sense cost la nova indumentària de joc 2021-2022.

La Botiga-Museu Energia del Nàstic ha estat redissenyada per oferir al client un tracte proper i diferencial, on també trobaran l’amplia gamma de productes del Gimnàstic de Tarragona de la marca Umbro i properament també de la marca Nàstic.

Les noves equipacions oficials, presentades ahir, ja s’han posat a la venda al preu de 59.95 €. A més a més de samarretes, polos, dessuadores, xandalls, pilotes i molt més accessoris per aquest nou curs. Tots els clients que es sumin a “l’energia del Nàstic”, contractant els seus serveis, gaudiran d’un 20% de descompte en els productes de la botiga.

L’horari de la Botiga-Museu Energia del Nàstic és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 hores; mentre que els dissabtes al matí també obrirà de 10 a 14 hores.

Recordem que a més de poder adquirir els nous productes o contractar els serveis d’Energía del Ebro, també es poden efectuar les renovacions i noves altes de socis per aquesta nova temporada a la Primera RFEF.

Finalment, la botiga online també està actualitzant els nous canvis per oferir un servei més ampli i àgil a l'hora de realitzar les compres a distància. En els propers dies s’anunciarà la reactivació del web.

Se parla de: Energía del Ebro

24 SEP

Divendres 19:00

Partit *

Jornada5 Gimnàstic de Tarragona - CD Alcoyano

03 OCT

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada6 FC Andorra - Gimnàstic de Tarragona

09 OCT

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada7 Gimnàstic de Tarragona - CE Sabadell FC

16 OCT

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada8 CD Castellón - Gimnàstic de Tarragona

24 OCT

Diumenge (Hora por determinar)

Partit *

Jornada9 Gimnàstic de Tarragona - Linares Deportivo

31 OCT

Diumenge (Hora por determinar)

Partit *

Jornada10 Sevilla Atlético - Gimnàstic de Tarragona

07 NOV

Diumenge (Hora por determinar)

Partit *

Jornada11 San Fernando CDI - Gimnàstic de Tarragona