FC Barcelona 4-0 Nàstic (amistós)

Bon partit dels grana amb resultat excessiu pels locals

El Gimnàstic de Tarragona iniciava els partits amistosos de la pretemporada davant un rival de màxim nivell. El FC Barcelona de Ronald Koeman, novament com adversari grana en període preparació.

Els locals han sortit d’inici amb jugadors de talla mundial a l’11. Tot i això, el Nàstic ha anat a pel partit davant futbolistes com Piqué, Sergi Roberto, Dest o Pjanic. De fet, la primera arribada ha estat pel Nàstic, mitjançant Karim amb un xut desviat al minut 17. Per contra, el Barça ho han intentat mitjançant l’exjugador del Planter Grana, Sergi Roberto. El meta Manu García, avui debutant a la porteria del Gimnàstic, s’ha estirat fins en dues ocasions per evitar el gol. Mentre que en el minut 38, una jugada a la frontal de l’àrea ha canviat el signe del partit. L’àrbitre ha tret vermella directa a Quintanilla, deixant els de Raül Agné amb 10 efectius durant més de 50 minuts. En el tram final del primer temps, els tarragonins s’han defensat bé i han arribat al descans amb l’empat inicial.

A la represa, a excepció de Trilles i Joan Oriol, han canviat tots els protagonistes. El perill inicial ha arribat de les botes visitants. El mateix Joan Oriol, en jugada de contraatac, i el debutant Pablo Fernández, han buscat porteria en dues ocasions. El meta local Iñaki Peña ha aconseguit atrapar en dos temps. El Nàstic ha estat segur defensivament fins a l’hora de joc, quan Manaj ha inaugurat el marcador amb una pilota que ha topat al travesser prèviament. Mentre que en els últims cinc minuts de partit, l’estat físic dels grana ha passat factura després de jugar 50 minuts amb inferioritat numèrica. Els de Koeman han pogut anotar fins a tres gols. Collado, amb un xut que ha desviat un defensor; i Manaj, en un remat a plaer en jugada de contraatac i també des del punt de penal, ha estat l’encarregat de tancar el marcador.

El Nàstic continuarà la preparació demà, dijous, en una nova sessió d’entrenament a les instal·lacions del Nou Estadi que s’iniciarà a les 9.30 h.

Alineacions

FC Barcelona: Neto, Dest, Piqué, Demir, Pjanic, Escobar, Riqui Puig, Balde, Sergi Roberto, Peque Polo i Umtiti. A la segona meitat: Iñaki Peña, Comas, Ramos Mingo, Hiroki, Gavi, Matheus, N’Diaye, Mortimer, R. Manaj, Igor Gomes i Collado.

Nàstic: Manu García, Pol D, Trilles, Ribelles, Del Campo, Fullana, Quintanilla, Edgar Hernández, P. Prats, Joan Oriol i Karim L’Koucha. A la segona meitat també han jugat: Gonzi, Bonilla, F. Carbia, Pol B, Pablo Fernández, O. Sanz, Caro, De la Peña, Pedro i Jordi Avilés.

Gols
1-0, R. Manaj (60’); 2-0, Collado (85’); 3-0, R. Manaj (86’); 4-0, R. Manaj (90’ p.)