El Nàstic, a la primera marató Roller de Castelló

Els patinadors grana van ser protagonistes aquest diumenge a la primera Marató Roller Playas de Castelloncelebrada a la mateixa ciutat de la Plana. Els quatre participants del Nàstic van realitzar bones marques, jugant tots ells un paper destacat al llarg de la jornada.

En la categoria Popular masculina, Andrés Lora va assolir l'or, realitzant un temps meritori de només 1:09:35h, la qual cosa el va fer quedar en la quinzena posició de la classificació general. Per la seva part, Alexandra Palos, que competia en la categoria pels Campionats d'Espanya federats Màster30, va ratllar el podi quedant quarta a només un segon de la tercera classificada, que va ser Sandra Marmol (Club Castalia). Palos, que havia estat subcampiona l'any 2011, va creuar la meta amb un temps de 1:33:22h.

També hi van prendre part Olga Fusté (debutant en una marató) i Viviana Morales, ambdues en la categoria Popular femenina.