El Nàstic perd un punt a Huelva en el minut 93

El Nàstic ha perdut 2 a 1 a Huelva per un gol de còrner de Mario en temps de descompte.
Ismael ha avançat els granes amb un gol matiner (minut 7). A partir d’aquest moment el Nàstic s’ha replegat i ha deixat que el Recreativo dugués la batuta del joc. En el minut 31, Javi Guerrero ha rematat una centrada de Cazorla i Rubén Pérez no ha pogut fer res per aturar el xut. Amb l’empat s’ha arribat a la mitja part i sense Mingo, que s’ha retirat lesionat.
Després del descans, el Nàstic ha sortit més entonat i ha dominat la primera mitja hora. Cal destacar l’entrada de Generelo, que ha jugat 45 minuts a ritme intens.
En l’últim quart d’hora, El Recreativo s’ha estirat i les arribades a la porteria tarragonina han estat més intenses. Llera ha estat expulsat per doble tarja groga al minut 87 i, al 93, el central Mario ha posat els locals per davant en una jugada desafortunada pels granes.
L’equip de Luis César s’entrenarà demà dilluns a les 11h per preparar el partit de copa contra el Valladolid, dimecres a dos quarts de nou del vespre.