El Nàstic perd 2 a 1 contra el Sevilla

El Nàstic ha perdut 2 a 1 al camp del Sevilla, el millor equip del món segons la Federació Mundial d’Història i Estadística. El primer quart ha estat del Nàstic. Malgrat això, al minut vint-i-dos Kanouté ha avançat al conjunt andalús. El mateix jugador ha fet el segon just cinc minuts després.
La segona part ha començat amb un penal dubtós contra el Nàstic, però Bizarri ha aturat el llançament. David Cuéllar ha retallat distàncies fent pujar el 2 a 1 al marcador. Ismael ha tingut l’empat als últims instants del partit, però el seu xut ha anat al travesser. La bona notícia del partit ha estat el debut a la primera divisió del capità del Nàstic, Jesús Mari Serrano.
El Ramón Sánchez Pijuan ha registrat tres quarts d’entrada, tot i que el partit ha estat marcat per les inclemències del temps, que han dificultat la pràctica del futbol.