NOTICIES

El Nàstic participarà en la recollida d’aliments ‘Gran Recapte’

El Voluntariat Grana hi serà present en aquesta acció solidària del Banc d’Aliments

Tornar

07/11/2019

Dintre de les accions solidàries anuals en què participa l’entitat grana, els dies 22 i 23 de novembre un grup del Voluntariat Grana s’encarregarà de classificar totes les aportacions de productes alimentaris que els donants facin al Banc d’Aliments de les comarques de Tarragona.

El ‘Gran Recapte’ suposa recollir uns 500.000 quilos d’aliments aproximadament en tota la província; un 25% del volum de menjar que el propi banc reparteix a les 25.000 persones que diàriament utilitzen aquesta iniciativa per manca de recursos.

En aquests dos dies, divendres 22 i dissabte 23, els voluntaris estaran distribuïts per centres comercials de la província per facilitar la tasca i així agilitzar la recaptació, ja sigui en la càrrega com en l’ordre per al posterior repartiment.

Tots els que vulguin col·laborar en la causa i no puguin acudir als centres comercials del territori ho podran fer mitjançant el web oficial www.bancalimentstarragona.org, enviant un correu electrònic a bancreus@yahoo.es o trucant al telèfon 977 757 444.

Se parla de: Voluntariat Grana

19 DES

Dijous 20:30 Nou estadi

Partit

Jornada1 Nàstic - UE Olot