NOTICIES

El Nàstic participa en la XV Marató de Donació de Sang a Tarragona

Els Nanos Nous de Tarragona, el Mingo i la Rosona, protagonitzen el cartell d'aquesta edició

Tornar

10/09/2019

El Gimnàstic de Tarragona continua col·laborant en la Marató de Donació de Sang que aquest any es realitzarà el dissabte 14 de setembre des de les 9 fins les 21 hores al Recinte Firal, just davant l’estació de tren de Tarragona. En aquesta ocasió els Nans del Nàstic, el Mingo i la Rosona, són la imatge d’un dels actes més solidaris del calendari anual.

L’entitat grana anima a tots els socis i aficionats a col·laborar en aquesta causa compartint el nostre ADN Nàstic, la nostra sang, per ajudar a moltes persones.

Per a mostrar el compromís del club amb aquesta causa solidària, el responsable de màrqueting grana, José María Andreu Solé, i el responsable d’instal·lacions, Jordi Ruiz, s’han fotografiat al Nou Estadi amb el cartell d’aquesta edició, junt amb la Dra. Núria Vilanova, coordinadora d’equips mòbils i donació interna del Banc de Sang i Teixits i el Dr. Albert Soley, director del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Durant les 12 hores de Marató hi haurà diferents activitats i es podrà difondre a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #MSangTgn.

Tots els donants que vulguin col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits en aquesta nova edició de la Marató ho poden fer al Recinte Firal de Tarragona (Carrer d'Orosi, davant estació de RENFE) des de les 9 del matí fins les 9 del vespre. A més, tenen l’opció de reservar hora a donarsang.gencat.cat

El dissabte t’esperem per donar el millor de tu, dóna sang!

Se parla de: Solidari