El Nàstic guanya 0 a 2 a Bilbao

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit 3 punts molt importants al vèncer per 0 gols a 2 a l’Athletic de Bilbao. Eficàcia és potser l’adjectiu que més bé defineix el joc que han desplegat els de Tarragona a la “Catedral”, ja que, de tres arribades amb perill, dues s’han convertit en gol.
L’Athletic ha dominat els primers compassos del partit, però l’equip de Paco Flores ha sabut aguantar l’envestida inicial i amb el pas dels minuts s’ha anat trobant còmode en el terreny de joc. Portillo ha fet emmudir San Mamés en el 36′ de la primera. Després de recollir una passada de Pinilla ha fet el 0 a 1. Amb aquest resultat s’arribava a la mitja part, i les cares dels jugadors granes enfilant el túnel de vestidors evidenciaven l’alegria visitant.
El Nàstic s’ha quedat amb un home menys en el minut 10 de la segona, ja que Mingo ha vist la segona targeta groga. A partir d’aquell moment els granes s’han limitat a defensar pilotes que l’Athletic penjava a l’àrea de Bizzarri, i en el 71′ Pinilla ha aprofitat un centrada per batre Aranzubía. Màxima eficàcia que, combinada amb una defensa sòlida i ben posicionada, han permès al Nàstic aconseguir 3 punts vitals per continuar reivindicant-se. El Nàstic encara no ha dit la última paraula, i els 300 aficionats que han acompanyat l’equip a Bilbao s’han encarregat de recordar-ho. De moment, ja no és el cuer de la primera divisió i la permanència torna a estar a 9 punts. El partit contra el Sevilla (diumenge 11 de març a les 17h) passa a ser una veritable final.