NOTICIES

El Nàstic eSports comença la cinquena temporada a la VFO

El Nàstic continuarà una temporada més a la Lliga Virtual Football Organization (VFO) amb el format 11 contra 11 de Clubs Pro de Fifa 18, com un dels equips reals pioners en els esports electrònics (eSports).

Tornar

05/11/2018

El Nàstic continuarà una temporada més a la Lliga Virtual Football Organization (VFO) amb el format 11 contra 11 de Clubs Pro de Fifa 18, com un dels equips reals pioners en els esports electrònics (eSports).

A la competició participaran clubs reals com València CF, Sevilla CF, RCD Espanyol, Cádiz CF, Levante UD, Real Zaragoza, entre d’altres. Però també marques com Philips o Lenovo, que han apostat per tenir el seu equip d’esports electrònics. També serà la segona temporada de l’equip virtual del programa de televisió esportiu “El Chiringuito”.

A la plataforma de PS4 es jugarà a Segona Divisió, després de l’ascens directe en la temporada 4 de la VFO i el Nàstic eSports a la plataforma de PC jugarà a la Primera Divisió.

El compte oficial de Twitter de la divisió d’esports electrònics del Nàstic és @nasticeSports.

Les plantilles de cada plataforma del Nàstic eSports es composen pels següents jugadors:

  plantillaps4_temp5NÀSTIC eSports PS4 92 - Oscarcinho_ - POR 5 - blanco_f9 - DFC 4 - Peloxocho1997 - DFC 14 - xXJooSee07Xx - DFC 15 - CoMaNdAnTe-MaRkY - LI 3 - javi_7romero - LD 99 - Kokifali - MCD 74 - WikiMbauer74 - MCD 13 - sergired - MCD 69 - Elfenlied69 - MI 11 - aitorm_u - MCO 10 - Kalipon10 - MCO 9 - xDaninh0_ - DC 7 - luisete_villa – DC 41 - Chelu – DC Capità:

Rafael Jiménez Jarque “Fali”, jugador del primer equip, que es va sumar com a capità a l’equip del Nàstic eSports PS4 la passada temporada, aconseguint l’ascens directe a Segona Divisió. Fali es va convertir en el primer futbolista professional en defensar el mateix escut en les dues disciplines: la real, LaLiga 1| 2 | 3 i com a capità, l’electrònica. Cal esmentar que el jugador valencià fa quatre temporades que juga en aquesta modalitat, mostrant unes grans habilitats en els comandaments de la PS4.

plantillapC_tempora5NÀSTIC eSports PC 1 - IkerinoTF - POR 5 - Jordi_Malix - DFC 4 - Bilbo_DFC - DFC 33 - beware0rz - DFC 99 - NAST-Mamo - LD 3 - Belcepelos - MCD 17 - VFalcon-81- - MCD 6 - bananorz6 - MCD 22 - Moyano_n22 - MVI 13 - Hilera - MC 11 - pippel_bcn - MC 10 - jesulau - MCO 7 - _Makiz_JR - DC 9 - Metal1k0 - DC 8 - GuillemC9 - ED

Capità:

Jordi Valls Solé “Malix” és de Gandesa i torna a ser el capità del NàsticeSports per a PC. Capità i fundador de ZombiesParty, un dels clubs més veterans a la plataforma, s’ha mantingut a 1a Divisió molts anys i, fins i tot, s’ha classificat per a competicions europees. Porta 20 temporades competint, totes elles de capità.

19 DES

Dijous 20:30 Nou estadi

Partit

Jornada1 Nàstic - UE Olot