NOTICIES

El Campus d'Estiu del Club Gimnàstic, també a l’agost!

Del 2 al 27 d’agost de 9 a 14 h

Tornar

23/07/2021

Aquest estiu el Gimnàstic de Tarragona ofereix la possibilitat de continuar gaudint de l’esport durant el mes d’agost. En aquest cas, practicant nombroses disciplines esportives a les instal·lacions grana.

Tots els participants podran gaudir del pàdel, futbol sala, gimnàstica rítmica, tennis, entre d’altres esports de les seccions; així com també tallers, gimcanes i l’agradable festa de l’aigua per combatre la calor.

Les diferents pistes i el pavelló de les instal·lacions de la Budallera congregaran desenes de joves esportistes durant les quatre setmanes programades per aquest primer campus multiesport.

El preu és quinzenal o mensual, amb descompte per a socis o escoles vinculades, amb l’opció de servei d'acollida a partir de les 8 h. També s’ofereix opcionalment la possibilitat de dinar al Bar de l’Estadi i ampliar la jornada esportiva fins a les 17 hores.  Les inscripcions són limitades i en cadascuna de les activitats s’aplicaran els protocols COVID-19.

Per a més informació us podeu adreçar al correu club@gimnasticdetarragona.cat o tennis@gimnasticdetarragona.cat, així com als telèfons de contacte 977 215 103 (Club) o 977 290 915 (tennis).

24 SEP

Divendres 19:00

Partit *

Jornada5 Gimnàstic de Tarragona - CD Alcoyano

03 OCT

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada6 FC Andorra - Gimnàstic de Tarragona

09 OCT

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada7 Gimnàstic de Tarragona - CE Sabadell FC

16 OCT

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada8 CD Castellón - Gimnàstic de Tarragona

24 OCT

Diumenge (Hora por determinar)

Partit *

Jornada9 Gimnàstic de Tarragona - Linares Deportivo

31 OCT

Diumenge (Hora por determinar)

Partit *

Jornada10 Sevilla Atlético - Gimnàstic de Tarragona

07 NOV

Diumenge (Hora por determinar)

Partit *

Jornada11 San Fernando CDI - Gimnàstic de Tarragona