Cop d’efecte contra el Sevilla

El Nàstic ha guanyat 1 a 0 al Sevilla gràcies a un gol del davanter Javi Portillo. Aquesta victòria permet als granes reduir la distància amb la permanència als 7 punts, i poder creure, una mica més, en les opcions de l’equip.
Els de Tarragona es creixen contra els grans de la lliga, i han plantat cara en tot moment al segon classificat. César Navas i David García han fet una gran tasca defensiva, fet que ha anulat a Kanouté del camp. Tot i això el Sevilla ha gaudit d’oportunitats per avançar-se, però avui la fortuna era de color grana. En la primera part el domini ha esta altern, amb moltes ocasions i un ritme trepidant de joc. En canvi, en la segona el Sevilla s’ha anat fent amo del mig del camp, i cada cop centrava el joc més a prop de la porteria de Bizzarri, que ha tornat ha estar magnífic. Però, ha sigut el Nàstic qui ha volgut ser el protagonista real, i de la mà de Javi Portillo s’ha avançat en el partit. Calvo centrava una vegada més, i el davanter del Nàstic la creuava al segon pal. Curiosament el quart d’hora següent ha estat el millor del Nàstic, que ha gaudit d’una falta de Campano i un xut de Portillo per sentenciar el partit. Finalment, victòria local i el somni de primera ja és una mica més real.