NOTICIES

Comunicat oficial

Comunicat oficial

Tornar

31/05/2018

Després de les constants informacions que embruten l’honorabilitat del Gimnàstic de Tarragona, el Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona, SAD es va reunir ahir a la nit de forma extraordinària per prendre una decisió sobre les greus declaracions d’aquests últims dies. Un cop analitzat el cas des dels serveis jurídics del Club i acordat amb unanimitat per tots els Consellers, s’ha presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Tarragona per a que investigui els fets.

L’entitat grana està molt dolguda i sorpresa per les informacions constants que s’han llançat sense cap mena d’argument esportiu i purament tècnic. El Consell d’Administració no coneix el funcionament de les cases d’apostes i tampoc és obligació seva entendre el funcionament d’aquestes empreses externes a la competició.

Cal recordar que el Nàstic és el tretzè dels 42 clubs de LaLiga i el quart dels 22 a LaLiga 1|2|3 en índex de transparència.

Des del Gimnàstic de Tarragona es realitzen totes les accions en matèria d’Integritat que proposa LaLiga anualment. Tots els jugadors, Consellers, treballadors d’aministració, futbol base... Tothom participa en les conferències realitzades pel Compliance Officer del Gimnàstic de Tarragona.

El nostre Club s’ha vist perjudicat un altre cop des de l’empresa FEDERBET. Fa cinc anys que l’entitat espera una resposta d’un informe incorrecte del partit Constància – Nàstic. A dia d’avui no s’ha rebut cap disculpa ni argument a unes dures i falses acusacions que van afectar greument el nom i la història del Gimnàstic de Tarragona.

Aquesta setmana ha tornat a passar el mateix i no s’ha dubtat en presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra. El Gimnàstic de Tarragona està molt segur dels actes i, tal i com sempre ha fet, es posa al costat de LaLiga, la RFEF i tots els organismes competents que s’encarreguen d’investigar els partits esmentats per facilitar-los la feina al màxim.

24 SEP

Divendres 19:00

Partit *

Jornada5 Gimnàstic de Tarragona - CD Alcoyano

03 OCT

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada6 FC Andorra - Gimnàstic de Tarragona

09 OCT

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada7 Gimnàstic de Tarragona - CE Sabadell FC

16 OCT

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada8 CD Castellón - Gimnàstic de Tarragona

24 OCT

Diumenge (Hora por determinar)

Partit *

Jornada9 Gimnàstic de Tarragona - Linares Deportivo

31 OCT

Diumenge (Hora por determinar)

Partit *

Jornada10 Sevilla Atlético - Gimnàstic de Tarragona

07 NOV

Diumenge (Hora por determinar)

Partit *

Jornada11 San Fernando CDI - Gimnàstic de Tarragona