Atletisme | Belen Bermejo, campiona de Catalunya Junior de llançament de Martell

La secció grana va realitzar una gran actuació sumant tres podis. A més del campionat de Belen Bermejo, l’atleta cadet Andrea Pascual ha aconseguit dos bronzes, en llançament de Disc i Martell.

L’Estadi Joan Serrahima de Barcelona ha acollit aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Llançaments d’Hivern. La grana Belen Bermejo, amb un llançament de  42,57 m, pujava a l’esglaó més alt del podi. Mentre que Andrea Pascual, en categoria cadet, ha assolit les medalles de bronze al llançament de Disc amb una marca de 28,49 m, i al de Martell, 34,86 m.

Cal destacar la meritòria quarta posició en categoria absoluta de Miguel Álvarez al Martell, amb una marca de 40,11 m. Aquests atletes de l’escola del Nàstic formen part de l’Agrupació Atlètica Catalunya.

Per altra banda, a Sabadell, s’ha disputat la primera jornada del Campionat de Catalunya infantil de pista coberta amb una gran participació dels atletes del Club Gimnàstic; on Hugo Sánchez es va classificar per a les finals de 60 m. llisos i 1000 m, Mubarek Peralta en llançament de pes i llargada, Gloria Machin en els 60 m llisos i Laia Gil en salt de llargada. Després d’un jornada molt competitiva aquests joves atletes del Nàstic disputaran les corresponents finals el proper dia 4 de març, també a la pista coberta de Sabadell.