NOTICIES

Els participants de la Cursa de les Dominiques podran veure el Nàstic-Málaga CF

Tots els inscrits van rebre un val bescanviable per una entrada per assistir al partit gràcies al programa “BBVA CX Junts Creixem!”,

Els participants de la 4a Cursa i Caminada solidària Dominiques – Memorial Angel Cerón tindran l’oportunitat de veure el partit Nàstic-Málaga CF, que es jugarà diumenge a les 16 hores al Nou Estadi. Tots els inscrits van rebre un val bescanviable per una entrada per assistir al partit. Aquesta acció, que apropa l’esport a la societat tarragonina, s’emmarca en el programa “BBVA CX Junts Creixem!”, impulsat pel Gimnàstic de Tarragona i BBVA.

Jordi Ruiz, responsable de l’àrea social del Nàstic, i Anna Penalba, representant de BBVA, han fet l’entrega dels vals bescanviables a Teresa Iglesias, directora de l’escola Dominiques.

En l’edició d’aquest 2019, celebrada el passat diumenge 10 de març, es van fer tres curses infantils en funció de les edats, una cursa d’adults, una cursa de patins i una caminada per a adults i petits. Tot plegat es va fer a la zona del Port de Tarragona. Els diners recaptats per les inscripcions es destinen a l’escola Kamdhenu del Nepal, que està agermanada amb l’escola Dominiques.

28 ABR

Diumenge 18:00 Nuevo Los Cármenes

Partit

Jornada36 Granada CF - Nàstic

04 MAI

Dissabte 18:00 Nou estadi

Partit

Jornada37 Nàstic - Extremadura UD

12 MAI

Diumenge Nou estadi

Partit

Jornada38 Nàstic - RCD Mallorca

19 MAI

Diumenge Estadio Municipal "Nuevo Arcángel"

Partit

Jornada39 Córdoba CF - Nàstic

26 MAI

Diumenge Nou estadi

Partit

Jornada40 Nàstic - Elche C.F.

02 JUN

Diumenge Santo Domingo

Partit

Jornada41 AD Alcorcón - Nàstic

09 JUN

Diumenge Nou estadi

Partit

Jornada42 Nàstic - CD Lugo