NOTICIES

El Nàstic i l’ICAT renoven el conveni de col•laboració

El Gimnàstic de Tarragona I l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona seguiran vinculats en la prestació de serveis professionales.

El Gimnàstic de Tarragona i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT) han renovat el seu conveni de col·laboració, de manera que seguiran vinculats una temporada més en la prestació de serveis professionals amb l’objectiu de reforçar els vincles existents entre ambdues institucions i continuar fomentant accions i activitats d’interès comú.

En aquest sentit, aquest divendres 22 de març el Nàstic estarà present a la primera jornada de Dret de l’Esport “La violència al futbol” que organitza l’ICAT al seu saló d’actes (c/. Enric d’Ossó). La jornada començarà a les 9.30 hores amb diferents ponències sobre delictes d’odi als esdeveniments esportius, l’experiència de la Federació Catalana de Futbol per eradicar la violència i les funcions del departament de seguretat i integritat de LaLiga i es tancarà amb una taula rodona sobre la violència al futbol on participarà l’entrenador del Nàstic, Enrique Martín.

La renovació de l’acord de col·laboració l’han rubricat, a la seu de l’ICAT, el director general del Gimnàstic de Tarragona, Lluís Fàbregas, i el degà del Col·legi d’Advocats de Tarragona, Manel Albiac.

28 ABR

Diumenge 18:00 Nuevo Los Cármenes

Partit

Jornada36 Granada CF - Nàstic

04 MAI

Dissabte 18:00 Nou estadi

Partit

Jornada37 Nàstic - Extremadura UD

12 MAI

Diumenge Nou estadi

Partit

Jornada38 Nàstic - RCD Mallorca

19 MAI

Diumenge Estadio Municipal "Nuevo Arcángel"

Partit

Jornada39 Córdoba CF - Nàstic

26 MAI

Diumenge Nou estadi

Partit

Jornada40 Nàstic - Elche C.F.

02 JUN

Diumenge Santo Domingo

Partit

Jornada41 AD Alcorcón - Nàstic

09 JUN

Diumenge Nou estadi

Partit

Jornada42 Nàstic - CD Lugo