Nàstic de Tarragona 3 – 1 F.C. Tarraco

Les grana guanyen el derbi tarragoní

Les tarragonines es van imposar per 3-1 al FC Tarraco després d’un hat-trick de Paula León.

Durant la primera meitat, els dos conjunts van tenir diverses imprecisions a l’hora de sortir des de darrere amb la pilota controlada. Tot i això, les granes van aprofitar els desplaçaments llargs per agafar l’esquena de la defensa en diverses ocasions. Al minut 14′, Paula León va obrir el marcador després de superar l’u contra u amb la portera. Aquest gol va donar confiança a les locals i quinze minuts després, novament León feia el segon.

A la represa, només començar, el FC Tarraco podria haver retallat distància, però una bona aturada de la portera grana va impedir-ho. La reacció va ser positiva per part de les locals. La davantera amb el número 28 a l’esquena va anotar el tercer provocant la bogeria dels aficionats granes que estaven a l’Annex veient el partit. Tot i els tres gols, les visitants no es van donar per vençudes i al tram final del partit van escurçar distància mitjançant un bon gol de Mirian Jiménez.

Amb tot plegat, una gran victòria i dosi de moral per les granes. Ara mateix, són terceres amb quinze punts. Diumenge que ve a les 17:00 h de la tarda, el Nàstic disputarà el partit ajornat davant l’Aldeana.

Nàstic de Tarragona: Vania Pinto, Katia Sánchez, Vero Folguerola, Carla Albaladalejo, Itziar Borrellas, Amelia Sánchez, Irene Arjona, Claudia Masip, Celia Ortega, Ane i Paula León. Suplents: Natàlia Garrido, Georgina Morales, Andrea Lozano, Cloe Garcia, Marlene Benito,  Mireia García, Isa Zhong i Gissela Deleg.

FC Tarraco: Penelope Sumeo, Laia García, Alexia Mantas, Alba Gallardo, Mireia Fortuny, Noèlia Pastor, Nidia López, Marta González, Nayara Alcazar, Marina Garriga i Laura Rivas. Suplents: Alejandra Fernández, Judith Algaba, Anna Esparza, Natàlia Zamora, Raquel Romeu, Mirian Jiménez, Nora Viudez.

1-0, Paula León (14’)

2-0, Paula León (29’)

3-0, Paula León (46’)

3-1, Mirian Jiménez (89’)

Jaume Montserrat Navall  (Tarragona)

Targetes grogues

60’ Clàudia Masip, 76’ Paula León, 81’ Katia Sánchez