Nàstic 2 – 2 UD Logroñés

Debut amb empat i bones sensacions

Els grana es retrobaven amb els nastiquers al Nou Estadi Costa Daurada després de 99 dies sense competició oficial al Temple tarragoní. Un cop completades les 6 setmanes de pretemporada i preparació, el Nàstic rebia a la UD Logroñes en el debut 2022-2023.

Només començar, gran ocasió del Nàstic mitjançant l’associació de Marc Álvarez i Pablo Fernández a la frontal de l’àrea amb remat final de l’asturià, que ha marxat fregant la creueta al minut 3. El control inicial en el primer quart d’hora de joc ha estat pel Nàstic, atacant per banda en busca del gol inicial. Amb el pas dels minuts, la possessió s’ha anat alternant entre tots dos conjunts. Els de La Rioja ho han intentat al minut 17 i 28, després de dues rematades desviades de Simón Lecea i Menudo, respectivament. Abans del temps de descans, l’únic xut a porta del primer temps ha acabat amb gol de Vinicius. L’eficàcia visitant ha donat la victòria parcial a la UD Logroñés, equip que la temporada passada també va disputar el play-off d’ascens a Segona Divisió A.

A la represa, igual com a l’inici del matx, els grana han sortit més agressius i insistents que els rivals. Pablo Fernández, en posició escorada, ha vist com la seva rematada sortia llepant el pal al minut 47. I quatre minuts després, acció individual del debutant Marc Álvarez per banda dreta, assistint per a Pablo, i el refús del meta a l’interior de l’àrea petita ha estat aprofitat per Robert Simón, arribant amb potència des de la segona línia. Bogeria al Nou Estadi Costa Daurada i la remuntada que estava més a prop. Després de la igualada, ocasions a totes dues porteries. Al minut 56, bona mà de Manu García; i a l’acció següent, centrada de Bonilla i gran acció tècnica de M. Álvarez per baixar l’esfèric i rematar. El meta Serantes ha pogut aturar en dos temps. L’equador del segon temps ha servit per introduir nous jugadors a la gespa, donant opció als suplents després de l’esforç físic dels titulars. Manu García ha tornat a aparèixer al minut 67, treient una gran mà en la jugada de contraatac rival. Les alternances en el domini del joc han trobat el desequilibri des de l’estratègia. Al minut 76, servei de cantonada de Bonilla i caramel al segon pal per a que el debutant Marc Álvarez capgirés el marcador amb el cap. Premi per al jugador format al Planter, que des del cadet ha vist com el somni de debutar amb el primer equip s’arrodonia amb el gol. Amb el 2-1, els rivals s’han bolcat a l’atac sense res a perdre i en una acció similar han trobat el premi de l’empat a les acaballes. Servei de cantonada i remat d’Arregi sol, després que l’àrbitre no considerés falta una blocatge a l’interior de l’àrea, per repartir un punt per a cada equip amb el 2-2 final.

El proper enfrontament serà davant el CF La Nucía, duel corresponent a la jornada 2 del campionat. El partit es jugarà dissabte 3 de setembre, a partir de les 19.30 hores, al l’Olímpic Camilo Cano.

Nàstic: Manu García, Pol D, Trilles, Gorostidi, Robert S, Andy, Montalvo, Quintanilla, Pablo Fdez, Nil, M. Álvarez.

UD Logroñés: Serantes, Cristian, Simón Lecea, Arregi, Doncel, J. Sierra, Vinicius, C.S. Menudo, Zourdine, Markel, Iñaki.

0-1, Vinicius (37’); 1-1, Robert S. (51’); 2-1, M. Álvarez (76’); 2-2, Arregi (88’).

C. Méndez (87’) i Schutte (90+1’), per part de la UD Logroñés; i Marc Álvarez (35’), Quintanilla (63’) i Montes Arce (85’), per part del Nàstic.

Jose David Martínez Montalbán (Col·legi murcià)

Observacions

Partit corresponent a la Jornada 1 del grup II de Primera Federación disputat al Nou Estadi Costa Daurada amb 4.417 espectadors.