Nàstic 2 – 2 SD Huesca

Fins Al Final, també a la pretemporada

El Nàstic afrontava el segon partit de la pretemporada rebent novament a un equip de superior categoria. Després d’aconseguir el Trofeu Ciutat de Tarragona davant el Real Zaragoza, la SD Huesca ha estat el rival en un nou amistós de preparació.

En un inici de partit igualat, on tots dos conjunts han buscat sortir en pilota controlada i tancar al rival a prop de la seva àrea, els aragonesos han estat els primers en trobar porteria i estrenar el marcador. La pressió ofensiva els hi ha donat el premi de plantar-se a l’àrea amb el gol de Joaquín. Passat el quart d’hora, la connexió Andy – Pablo Fernández ha buscat l’empat en dues ocasions. Les dues rematades del davanter asturià no han trobat els tres pals. I quan es complia la mitja hora, nou gol de la SD Huesca mitjançant el xut llunyà de Vilarrasa. Els d’Agné han continuat insistint i han gaudit de dues ocasions més abans del descans. Nil Jiménez i Aarón Rey han vist com les respectives remades les refusava el meta Andrés Fernández.

Al segon temps, fins a cinc canvis per part del Nàstic i dos al conjunt aragonès. Els tarragonins han estat els que han portat el pes de la represa i han gaudit de les millors arribades. Trilles amb el cap en servei de cantonada ha vist com un defensor evitava el gol sota pals al minut 66. I en els últims 10 minuts de partit, novament fins al final, ha arribat l’empenta grana. Valverde ha estat el primer en intentar retallar la diferència al marcador en una jugada personal per banda que ha finalitzat excessivament creuada. I el mateix jugador ha estat l’encarregat de culminar en gol un atac local que ha acabat al 3r llançament. El gironí ha aprofitat el mal refús de la defensa per enviar l’esfèric a l’escaire i estrenar-se com a golejador del Nàstic. I en temps afegit, Marc Trilles ha estat protagonista. Primer en un cop de cap, novament des del córner, que ha atrapat San Román; i en el darrer minut dels tres extra, en rebre una falta a l’interior de l’àrea que ha suposat l’oportunitat d’igualar el duel des del punt de penal. Bonilla, repetint el Panenka de la tanda de penals davant el Zaragoza, ha anotat per posar el 2-2 final.

El proper enfrontament grana serà el de la primera eliminatòria de Copa Catalunya Absoluta 2022-2023 davant el FC Vilafranca. El duel es disputarà aquest dissabte, 6 d’agost, a partir de les 19.30 hores, al Municipal de Vilafranca Del Penedès.

Nàstic: Manu García, Gorostidi, Andy, Quintanilla, Josema, Pablo Fdez, Nil, Tirlea, Aarón Rey, Montalvo i M. Álvarez. També han jugat: D. Parra, Albarrán, Bonilla, Trilles, Robert S, Lupu, Pochettino, Joan Oriol, V. Valverde, De la Peña i R. Robledo.

SD Huesca: Andrés Fdez, Vilarrasa, Gerard V, Asier Seijo, Joaquín, Blasco, J. C. Real, Euse, Manu Rico, Tomeo i David García. També han jugat: San Román, Almerge, Sánchez, Bernárdez, Rubi i Ibáñez.

0-1, Joaquín (13′); 0-2, Vilarrasa (31′); 1-2, V. Valverde (83’); 2-2, Bonilla (p. 90+3’)