Nàstic 1 – 0 CD Numancia

Tercera victòria consecutiva al Nou Estadi Costa Daurada

L’equip tornava a casa per repetir novament els tres punts davant els nastiquers i continuar amb la dinàmica victoriosa a Tarragona. Per sumar el 9 de 9, calia vèncer a un històric del futbol nacional com és el CD Numancia, equip menys golejat del grup, i així empatar a 12 punts a la classificació amb el conjunt sorià.

Des del xiulet inicial, la possessió de l’esfèric ha estat grana. Els visitants han deixat que el Nàstic proposés amb pilota per tenir les seves opcions en jugades de contraatac o a pilota aturada. Les primeres arribades han estat passat el primer quart d’hora de joc mitjançant els xuts escorats de Pablo, que ha atrapat el porter, i Aarón Rey, que ha vist com l’esfèric marxava alt. Manu García també ha mostrat els seus reflexes als minuts 27 i 29, per evitar el gol numantí. Abans del descans, dues ocasions més per a Pablo Fernández, mostrant-se com el jugador amb més perill del primer temps. De les dues rematades, la del minut 38 ha estat refusada pel meta Gil amb una bona estirada.

A la represa ha continuat la mateixa dinàmica de joc del primer temps. El capità Joan Oriol ho ha provat primer amb cama dreta i la pilota ha sortit fregant el pal. L’ocasió més clara del matx ha arribat després d’un contraatac conduït per Aarón Rey i finalitzat per Pablo Fernández, lliure de marca. El xut de l’asturià al minut 55 ha sortit fregant la creueta. Els sorians intentaven fer un partit llarg per posar els nervis al Nou Estadi Costa Daurada i aprofitar les seves opcions en els últims minuts. Però la insistència grana ha tingut premi en el minut 67. Jugada personal d’Aarón Rey per banda esquerra i posant la centrada des de línia de fons; Lupu ha arrossegat la defensa al primer pal i Guillermo, des del segon, ha creuat la rematada lluny del porter per inaugurar el marcador. El Nàstic ha continuat controlant el partit des de la possessió i Joan Oriol ha gaudit d’un nou xut creuat, que també ha refusat Isma Gil. El CD Numancia hauria pogut igualar el marcador en dues ràpides jugades de contraatac finalitzades per Tamayo; al minut 76 amb un xut desviat i, dos minuts després, trobant una gran intervenció de Manu García. Josema Gómez també ha estat providencial en defensa per blocar la rematada rival. L’última ocasió del partit, ja amb deu efectius visitants per l’expulsió de Simic, ha estat per a Bonilla. Isma Gil ha evitat que canviés el resultat final d’1-0 amb el que s’ha tancat el partit de la jornada 9.

El proper dissabte, a partir de les 17 h, l’equip s’enfrontarà a la SD Logroñés amb l’objectiu de sumar la primera victòria lluny de Tarragona. El duel es disputarà a l’Estadio Las Gaunas i es podrà seguir en directe a InSports.tv

Nàstic: Manu García, Trilles (Pol D, 46’), Pedro, Aarón Rey (Bonilla, 75’), Montalvo (Montes Arce, 82’), Josema, Pablo Fdez (Lupu, 63’), Guillermo, Tirlea, Joan Oriol, M. Álvarez (Robert S, 46’)

CD Numancia: Isma Gil, San Emeterio (Valin, 74’), Jaume Pol, Simic, Bonaldo, Gorka, Mancebo (Tamayo, 74’), Carrillo (Moha, 63’), Dani Sánchez, Toni Arranz (Jordi Tur, 74’), Mario Barco (Ruben Mesa, 66’).

1-0, Guillermo (67’).

San Emeterio (39’), Toni Arranz (46’), Simic (vermella directa al 85’) i Moha (90+1’) per part del CD Numancia; Josema (56’), Montalvo (65’) i Montes Arce (90+2’), per part del Nàstic.

Francisco Javier Fernández Vidal (Col·legi valencià)

Observacions

Partit corresponent a la Jornada 9 del Grup II de Primera Federación disputat Nou Estadi Costa Daurada. 3.587 espectadors.