logo-nastic-vermell

NÀSTIC GENUINE

EL MILLOR EQUIP DE LA HISTÒRIA DEL NÀSTIC

El NÀSTIC GENUINE és l’equip de futbol del Gimnàstic de Tarragona per a nens i nenes amb Discapacitat Intel·lectual (DI).

“El millor equip de la història del Nàstic” en paraules del president grana, Josep Maria Andreu, va néixer fruït d’un somni: veure el Rubén i l’Álvaro jugant a futbol amb la samarreta del Nàstic. Tots dos eren seguidors des de feia anys, d’aquells que no es perden mai un partit. I el Nàstic volia que ells també poguessin sentir el que representa vestir els colors del club del seu cor.

El 30 d’abril de 2016, el NÀSTIC GENUINE arrencava amb més de 50 jugadors; l’estiu de 2017 el club organitza la Champions Genuine amb la presència d’equips nacionals i internacionals i, en paral·lel, després de presentar el projecte a Madrid, LaLiga anuncia la creació de LaLiga Genuine, que va començar la temporada 2017/2018 amb 18 equips. El Nàstic era el promotor de la primera lliga per a DI i Tarragona es converteix en una seu fixa de la competició.

El somni d’una tarda de futbol al Nou Estadi s’havia convertit en una realitat. El Rubén i l’Álvaro, que són els capitans de l’equip, juguen contra els millors equips defensant els seus colors, els colors del Nàstic.

logo-nastic-vermell

ÚLTIMES NOTÍCIES

ActualitatGenuine

Estrena de ‘Genuinamente, una historia para compartir’

Els capitans del Nàstic protagonitzen el documental d’ Allianz

Llegir més
ActualitatGenuineSocialVoluntariat Grana

Exitós debut de LaLiga Genuine Santander 22-23 a Tarragona

El Nàstic es situa 3r classificat del Fair Play i subcampions al Genuine Talent

Llegir més
ActualitatGenuineVoluntariat Grana

La 5a edició de LaLiga Genuine Santander es viu a Tarragona

Els 44 equips han desfilat sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada

Llegir més
gimnastic-genuine-celebracio
gimnastic-genuine-entrada-equip