logo-nastic-vermell

NÀSTIC GENUINE

EL MILLOR EQUIP DE LA HISTÒRIA DEL NÀSTIC

El NÀSTIC GENUINE és l’equip de futbol del Gimnàstic de Tarragona per a nens i nenes amb Discapacitat Intel·lectual (DI).

“El millor equip de la història del Nàstic” en paraules del president grana, Josep Maria Andreu, va néixer fruït d’un somni: veure el Rubén i l’Álvaro jugant a futbol amb la samarreta del Nàstic. Tots dos eren seguidors des de feia anys, d’aquells que no es perden mai un partit. I el Nàstic volia que ells també poguessin sentir el que representa vestir els colors del club del seu cor.

El 30 d’abril de 2016, el NÀSTIC GENUINE arrencava amb més de 50 jugadors; l’estiu de 2017 el club organitza la Champions Genuine amb la presència d’equips nacionals i internacionals i, en paral·lel, després de presentar el projecte a Madrid, LaLiga anuncia la creació de LaLiga Genuine, que va començar la temporada 2017/2018 amb 18 equips. El Nàstic era el promotor de la primera lliga per a DI i Tarragona es converteix en una seu fixa de la competició.

El somni d’una tarda de futbol al Nou Estadi s’havia convertit en una realitat. El Rubén i l’Álvaro, que són els capitans de l’equip, juguen contra els millors equips defensant els seus colors, els colors del Nàstic.

logo-nastic-vermell

ÚLTIMES NOTÍCIES

ActualitatGenuine

Amistós entre Nàstic Genuine i Fundació Barça Genuine per celebrar la Setmana Europea de l’Esport

Diumenge, a partir de les 12 h, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Llegir més
ActualitatGenuineSeccions

Cyro Almazán cursa les pràctiques al Nàstic

Jugador del Genuine i alumne d’AMIE al Cal·lípolis

Llegir més
ActualitatGenuineHome

LaLiga Genuine Santander comparteix i competeix a Tarragona

Cerimònia inaugural amb els 42 equips participants al Nou Estadi

Llegir més
gimnastic-genuine-celebracio
gimnastic-genuine-entrada-equip