EL Nàstic perd 0 a 3 contra el Vila-real

El Gimnàstic de Tarragona ha perdut una altra ocasió per retallar distàncies amb els equips de la zona baixa, ja que ha caigut golejat al Nou Estadi pel Vila-real.
Paco Flores només disposava de quatre defenses i això ha delimitat molt les opcions de l’equip, que ha jugat el partit més fluix de la segona volta a casa.
Els primers minuts han estat incerts i feia l’efecte que cap dels dos conjunts estigués disposat a jugar a futbol. Els castellonencs, però, han sabut aprofitar les seves ocasions, i en el 17′, Pires conduïa un contraatac que finalitzava a la perfecció el golejador Forlán. Els de la Plana han donat un salt de qualitat amb la recuperació de Pires, i la societat que formen ell i Cani assegura futbol de qualitat i toc. Tot i això, el Vila-real s’ha limitat a esperar el Nàstic i a córrer darrere la pilota, tot esperant sorprendre a la contra. D’altra banda, els de Paco Flores només jugaven pel centre, i això provocava un tap difícil de solucionar. Poques idees i massa urgències, una conjunció difícil de triomfar.
La mitja part es veia com un bàlsam per reconduir la situació, i David Cuéllar ha estat l’escollit per l’entrenador. I es pot dir que hi ha hagut certa millora, ja que les ocasions han arribat, i a mesura que passaven els minuts, el Vila-real s’anava tirant enrere, i semblava que el Nàstic podria igualar el partit. Fins i tot, Rubén Castro ha enviat una pilota al travesser, i a partir de jugades a pilota parada també s’ha disposat d’ocasions, però aquest no era el dia de la punteria, més aviat el contrari.
I com si fos un malson, quan faltaven deu minuts per el final, Forlán disposava de la segona oportunitat dels visitants i feia el 0 a 2. Mort el partit, els instants finals han estat un simple tràmit, adornat per un gran gol del xilè Matías Fernández, que ha posat l’únic toc de qualitat en un partit per a oblidar.