CF Atlètics Mora la Nova 0-9 Nàstic

Segona victòria consecutiva grana del cap de setmana

En menys de vint-i-quatre hores, el Nàstic es va tornar a desplaçar per jugar el quart partit de la pretemporada. Aquesta vegada estaria a Móra la Nova, per disputar un amistós amb motiu dels 50 anys de l’entitat de la Ribera d’Ebre com a club federat.

El Nàstic va començar la pretemporada enfrontant-se a equips de superior categoria, demostrant que estan a l’alçada. En el quart partit de pretemporada, els de Raül Agné s’enfrontaven a un Atlètics Móra la Nova, que actualment milita a segona catalana.

El partit va començar amb l’equip local ben plantat al seu camp, però les ocasions del Nàstic no trigaria a arribar. Al quart d’hora de partit, una jugada individual d’Aarón Rey acabava en un xut a porteria que el meta no va poder bloquejar i V. Valverde, anticipant-se a tots, la va empènyer al fons de la xarxa. Deu minuts més tard, una jugada dels del filial va avançar el Nàstic per segona vegada; Vega feia una centrada des del lateral i Oscar Gómez, aprofitant el rebot, resolia amb una rematada acrobàtica per superar el meta local de vaselina. Per la mateixa banda anava a arribar el tercer gol abans del descans al Municipal Antoni Mateu (33′). Després d’una paret amb O. Gómez, que el deixava de l’àrea rival, Aarón posava un centre precís al segon pal, on es trobava Valverde, que saltava i rematava de cap per sobre de la defensa.

En reprendre el matx, el Nàstic va fer dos canvis a les seves files. Pràcticament a la primera pilota que tocaven, M. Álvarez, aprofitant la seva velocitat va aconseguir recollir una passada precisa d’Andy, a l’esquena de la defensa i no va perdonar a l’u contra un.

El Nàstic va aprofitar el cansament de l’equip rival i el bon moment per reafirmar la victòria amb quatre gorges en pràcticament 15 minuts. Primer seria Valverde al minut 49′, anotant el cinquè de l’equip. O. Gómez també va repetir gol al minut 60′, abans de ser canviat al 66′. Carlos Albarrán es va sumar a la festa dels golejadors i al minut 63′, després de caçar una pilota morta dins de l’àrea, la va enviar al fons de la xarxa com l’esquerra.

Lupu, que va entrar al 66′ al costat de Nil, en va tenir prou amb tres minuts per marcar el vuitè dels grana. I Valverde, quan faltaven tres minuts per al final del matx, va tancar la golejada amb el seu quart gol.

El proper partit amistós de pretemporada del Nàstic serà dimecres, a les 19.00 hores, al Municipal d’Olot.

Alineacions

Atlètics Móra la Nova: Ricard Giné, Pedraza , Batiste, Muñoz, Avante, Piqué, Guiu, Vernet, Giné, Fornós i Olvera. También han jugado: Yassin, Toro i Andrés.

Nàstic: Venetikidis, Albarrán, Pol D. (C), Elías, Pochettino, Aarón Rey, V. Valverde, Vega, De la Peña, R. Robledo i O. Gómez. También han jugado: M. Álvarez, Andy, Nil, Lupu i Bonilla.

Gols

0-1, V. Valverde (15’); 0-2, O. Gómez (26′); 0-3, V. Valverde (33′); 0-4, M. Álvarez (49′); 0-5, V. Valverde (54′); 0-6, O. Gómez (60′); 0-7, Albarrán (63′); 0-8, Lupu (69′), 0-9, V. Valverde (87′).

Àrbitre

Eduard París Encinas (Col·legi català)

Observacions

Partit amistós amb motiu de la celebració del cinquantè aniversari com a club federat de l’Atlètics Móra la Nova, disputat al Municipal Antoni Mateu de Móra la Nova.