CE Sabadell 2 – 0 Nàstic

Els detalls a les àrees condemnen novament al Nàstic

‘Final’ amb majúscules a la Nova Creu Alta. Els resultats dels adversaris donaven l’oportunitat de situar-se a la quarta posició de classificació, ocupant així places de play-off d’ascens. CE Sabadell i Nàstic, dos dels millors equips de la segona volta del campionat, deixaven entreveure un partit d’alta intensitat al terreny de joc i també a la grada; amb una Marea Grana desplaçada des de Tarragona, superior als 340 nastiquers.

El Nàstic ha entrat atrevit al partit, amb una clara disposició a emportar-se la victòria a Tarragona. La primera arribada ha estat per a Dani Romera, després d’un servei de banda de Joan Oriol, que l’andalús ha enviat a prop de la base del pal al minut 6. Abans del quart d’hora, jugada assajada executada per Del Campo, pentinada per Pablo i remat de Trilles alt. Quan es complia la mitja hora de joc, ocasió doble i clara pels d’Agné. Centrada de Nil i rematada al travesser de Dani Romera; el rebot l’ha caçat Pablo amb el cap trobant la ràpida resposta del meta local. L’acció grana s’ha convertit en un contraatac local que ha esvaït Manu García amb el peu. El primer temps encara ha tingut dues oportunitats més pels tarragonins, clars mereixedors d’avançar-se al marcador. Al 43’, xut amb cama dreta de Nil, després de recuperar l’esfèric a l’àrea rival, taponat per la defensa; i un minut abans del descans, jugada d’estratègia que Albarrán ha finalitzat per sobre el travesser des de la frontal de l’àrea.

En la represa, cop dur per als grana només començar. Ha estat quan es portaven cinc minuts de la segona quan Jacobo s’ha imposat per alt en una centrada des de la banda. Aquest gol ha obligat al Nàstic a bolcar més esforços en atac, deixant forats a la rereguarda. Els tarragonins han tingut tres arribades en quatre minuts per la banda dreta de l’atac; del 56 al 60’, dues centrades de Robert Simón que han trobat la defensa i el cap de Nil, amb una rematada refusada a córner pel meta local. Per la seva part, Dani Romera, al contraatac, també veia com la seva centrada era allunyada per la defensa. Qui no ha desaprofitat la seva ocasió ha estat el CE Sabadell. Jugada de contraatac al minut 63, finalitzada amb gol d’Aarón Rey. Amb els dos gols en contra, el Nàstic ha continuat insistint en retallar distàncies al marcador. Trilles ho ha intentat de volea al minut 72 i, tres minuts després, Nil amb un xut ras allunyat per la defensa. Quintanilla també ha recuperat l’esfèric a la frontal de l’àrea rival i ha rematat alt. Per la seva banda, en el tram final, els arlequinats haurien pogut incrementar el resultat en jugades de contraatac amb clara superioritat ofensiva per nombre d’efectius. Les intervencions de Manu García, la cobertura de Quintanilla i el desencert local en els últims metres han deixat el resultat final de la Nova Creu Alta amb un 2-0 i el play-off d’ascens a dos punts dels grana.

El proper diumenge, el Nàstic lluitarà per tornar al camí de la victòria davant la RB Linense. El duel corresponent a la jornada 35 de Primera RFEF Footters es jugarà al Nou Estadi Costa Daurada a partir de les 17 h.

CE Sabadell: Emilio, Aleix Coch, Guillem Molina, Jacobo (Dani Sánchez, 84’), Boniquet (Néstor, 73’), Aguza, Caballo, Kaxe (Alfred, 73’), Iago Indias (R. Folch, 89’), Aarón Rey (Altimira, 84’), Muguruza.

Nàstic: Manu García, Albarrán (F. Carbia, 71’), Trilles, Ribelles (Bonilla, 64’), Del Campo, D. Romera (J. Becerra, 77’), Quintanilla, Nil (Jannick, 77’), Pablo Fdez (Edgar Hdez, 64’), Robert S, Joan Oriol.

1-0, Jacobo (50’); 2-0, Aarón Rey (63’).

Aarón Rey (52’) per part del CE Sabadell; Ribelles (25’) i Joan Oriol (45’) per part del Nàstic.

Mateo Busquets Ferrer (Col·legi balear).

Observacions

Partit corresponent a la jornada 34 de Primera RFEF Footters disputat a l’Estadi Nova Creu Alta.