5 medalles als Campionats d’Espanya en Pista

2 ors, 1 plata i 2 bronzes

Les patinadores grana Ona Rodríguez i Paula Espín van competir aquest passat cap de setmana als Campionats d’Espanya en Pista, celebrats a Arganda del Rey, aconseguint novament uns magnífics resultats per l’entitat.

La infantil Ona Rodríguez es va penjar dues medalles d’or en les proves de 5000 i 200 metres, la de plata en els 500 sprint i va pujar al 3r esglaó del podi en els 3000 punts. Aquestes posicions han permès que la patinadora del Nàstic s’hagi situat com la segona participant al medaller de la cita nacional.

Per la seva part, l’alevina Paula Espín va sumar un nou bronze per la secció a la cursa dels 3000 punts. També va competir als 1500, creuant la meta en 4a posició; i als 300, on es va classificar 9a.

També va participar el roller Lluc Nogués en tres proves d’aleví. En aquest cas, a la prova de punts, que és on l’esportista ha destacat més aquesta temporada, va patir una caiguda i ja no va poder remuntar. En infantil, Carla Plana també va correr la prova dels 200 cr.