UE Olot 1 – 1 Nàstic (amistós)

Els grana empaten a gols en el cinquè amistós de pretemporada. Suzuki ha estat l’autor de l’empat en el tram final de partit.

Els grana empaten a gols en el cinquè amistós de pretemporada. Suzuki ha estat l’autor de la igualada en el tram final de partit.

Els de Vicente Moreno han iniciat el matx controlant la possessió i buscant porteria. Al minut 3 han disposat d’una doble ocasió de gol. Primer Kakabadze amb un potent xut i Emaná, al refús, no han pogut inaugurar el marcador. Posteriorment, Juan Muñiz ha xutat en dues ocasions, minuts 5 i 9, des de llarga distància però el porter August ha atrapat amb seguretat. Al minut 10 s’han apropat els locals, però Perales ha enviat a córner. Mentre que al minut 21 s’han avançat els locals mitjançant Marc Mas. Zahibo ha esvaït una acció de perill però en el refús, malauradament, ha estavellat la pilota a l’esquena del davanter local i s’ha convertit en l’1-0. Les següents accions de perill han estat pels nastiquers. Primer, Manolo Martínez, a la sortida d’un córner al minut 26, ha rematat alt per pocs centímetres. Posteriorment, Kakabadze ha xutat amb potència al minut 39 i la pilota ha topat amb un defensor que cobria la porteria. Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.

A la represa, al minut 50, Juan Muñiz ha buscat l’empat en un contraatac conduït per ell mateix. La pilota ha sortit llepant el pal. Tres minuts després, Pablo Marí allunyava l’esfèric en una ocasió dels locals. I al minut 54 Vicente Moreno movia la banqueta introduint deu canvis. Lopo, un dels jugadors que ha accedit al terreny de joc i que avui ha vestit per primer cop de grana, ha estat a punt de marcar a la sortida d’un córner. La defensa local ha allunyat la pilota. Dos minuts després ho intentava Gerard Valentín amb una internada des de banda dreta però el seu remat sortia prop de la creueta de la porteria local. I al 66’ ha estat Álex Lopez el que ha gaudit d’una bona ocasió. La rematada creuada del davanter s’escapava de la porteria per poc. Ja en el tram final d’enfrontament, arribava l’empat grana. José Carlos ha centrat de córner al minut 84 i Suzuki rematava de cap des del segon pal. Aquesta ha estat l’última ocasió clara del matx.

El Nàstic segueix amb l’stage de pretemporada a Olot i demà, dijous, pel matí la plantilla gaudirà d’una jornada lúdica practicant piragüisme al Pantà de Sau. Mentre que la tarda serà lliure.

UE Olot: August, Jose, Bigas, Kike, Lluc Banús, Roger, Alfredo, Èric, Marc Mas, Sergio i Litus. També han jugat: Guillem, Micaló, Ferru, Escudero, Fran Soler, Abel Solé, Héctor, Amargant i Dembo.

Nàstic: Perales (Reina, 46’), Kakabadze (Gerard V, 54’), I. Bouzón U.Z (Suzuki, 54’), P. Marí (Lopo, 54’), Ferran GP (Mossa, 54’), M. Martínez (Xavi Molina, 54’), Zahibo (L. Madinda, 54’), Juan Muñiz (Carlos García, 54’), J. Assoubre (José Carlos, 54’), M. Rharsalla (C. Lobato, 54’) i S. Emaná (A. de Groot, 54’).

1-0, Marc Mas (21’), 1-1, Suzuki (84’).

Juan Muñiz (33’), Marc Mas (81’).

Partit amistós jugat al Camp Municipal d’Olot. 720 espectadors. Els fons recaptats s’han destinat a Càritas La Garrotxa.