Vila-real B 1 – 2 Nàstic

El Nàstic marxa de la Ciutat Esportiva de Vila-real amb la novena victòria consecutiva sota el braç. Els granes han hagut de patir per vèncer un filial groguet que ha plantat cara des del primer moment. Un gol de Cuevas a la primera part, i un altre de Lago Júnior a la segona, han estat suficients per sobreposar-se al gol de Juanto.

El Nàstic ha sortit ben arropat per l’afició desplaçada a Vila-real, i d’aquesta manera no ha tardat en aconseguir el primer gol de la tarda. Després d’un bon inici, en el que Marcos ha tingut una bona ocasió, als 10 minuts de joc Adri Cuevas ha aprofitat una gran centrada del “Piojo” Hernández per aixecar-se per sobre de la defensa i marcar el primer gol grana.

Amb el 0-1, el Nàstic ha intentat tenir més possessió de pilota per mirar de trobar les millors arribades a la porteria d’Aitor. Però ha estat a l’altre costat del camp on s’ha produït el gol. Nou minuts després, Juanto ha provat el xut llunyà i ha trobat l’escaire de la porteria de Reina, que no ha pogut fer res per evitar el gol de l’empat.

Després de la igualada, els de Vicente Moreno han passat per uns minuts complicats que s’han vist solventats pel xut de Marcos al pal. Amb aquesta ocasió fallida, i el pal que també ha fet el Vila-real B, l’equip ha tornat a carburar i Lago i el “Piojo” Hernández han tingut grans ocasions per tornar a avançar els grana. Tot i això, el resultat no s’ha mogut fins al descans.

A la segona meitat, el Vila-real B ha sortit millor posicionat en el camp que els grana. Tot i això la defensa ha sabut sobreposar-se a totes les accions de perill per no tornar a encaixar.

I de la mateixa manera que ha ocorregut en la primera part, en la segona el Nàstic també ha necessitat poca estona per tornar a avançar-se en el marcador. En el minut 58, una contra molt ben portada pel conjunt grana ha finalitzat amb la centrada de Cuevas cap a Lago Júnior. El davanter del Nàstic ha fet el control i ha afusellat Aitor.

Amb la victòria momentània, Moreno ha mogut la banqueta i d’aquesta manera han entrat Aguilar i Rubio pel “Piojo” Hernández i Marcos, respectivament.

El Nàstic s’ha mostrat contundent en les pilotes dividides i sòlid en la línia del mig del camp. Els darrers deu minuts han estat marcats per la possessió de la pilota del Vila-real B i un Nàstic ben posicionat en defensa. Molina ha entrat al terreny de joc per Adri Cuevas per donar tranquil·litat i així aconseguir la novena victòria consecutiva i marcar una fita històrica tant en la trajectòria professional del club com de la categoria.

En el darrer partit de lliga regular, el Nàstic rebrà la visita de l’Huracán Valencia CF.