Victòries dels benjamins B i C

Els benjamins B i C van guanyar els seus respectius partits d’aquesta passada jornada.

Benjamí ‘C’ 3-1 AV Pallaresos

Els benjamins de Sergi Díaz van superar als Pallaresos per 3 a 1 en un bon partit els nostres. En el primer quart la bona pressió dels grana els va permetre gaudir de diverses bones ocasions, però l’alt encert del porter visitant va evitar que s’avancessin els tarragonins. I en el darrer minut de joc van ser els visitants qui van aconseguir el 0-1. El segon quart va mantenir la tònica, amb una molt bona defensa del Nàstic i un alt encert en el tram final. A dos minuts pel descans els de Díaz van aconseguir l’empat i el 2 a 1. A la represa, de nou els grana, van aconseguir un nou gol, per posar el definitiu 3-1. D’aquí al final els nostres van treballar molt bé per no concedir cap ocasió clara al rival.

Benjamí ‘B’ 10-2 Costa Daurada ‘B’

Els nanos que entrena Chema van gaudir d’un partit plàcid, marcat per la diferència entre tots dos equips. Els grana, superiors en tots els aspectes del joc, van dominar els quatre quarts, aconseguint una renda favorable de 10 gols,  5 d’ells obra de Víctor, que es col·loca com a màxim golejador de la categoria. Dos dels tres gols visitants va ser deguts a errades en la sortida de pilota del Nàstic, aspecte que, sens dubte, buscaran corregir i millorar per evitar concedir avantatges als rivals.