Victòria clau del Juvenil A

El Juvenil A de Manel Cazorla va aconseguir una important victòria en un camp complicat i contra un rival directe.

Els grana es van avançar en el marcador en el minut 15 amb un gol de Josemi, en una primera meitat molt igualada però amb domini grana. A la segon, en canvi, van ser els locals els que van començar més endollats, fent patir molt als de Cazorla durant els primers 15 minuts de joc. El Ferriolense va aprofitar aquests mals minuts dels grana per capgirar el marcador amb dos gols. Afortunadament, els tarragonins van saber recuperar les sensacions i el domini, tornant a ser protagonistes, marcant el ritme del joc. La millora evident dels de Cazorla va fer que la dinàmica canvies absolutament, i les arribades fossin cada vegada més clares, amb una sensació de perill constant sobre l’àrea balear. Finalment, aquesta superioritat es va traduir en gols i en 5 minuts d’encert absolut, el Nàstic va sentenciar el partit. Els gols de Verdejo (2) i Pol, van posar el 2 a 4 definitiu en el marcador.

La victòria a les illes permet als nostres encarar amb optimisme el tram final de la competició, després de sumar 6 punts, contra rivals directes, en els darrers dos partits. Als grana els queden 4 jornades, tres d’elles contra equips que també es troben immersos en la lluita per la permanència. El proper partit dels de Cazorla serà a casa, contra el Bellvitge, equip empatat a la taula amb els nostres, amb 28 punts, 4 per sobre del descens.

El tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, es mostrava molt content pels tres punts aconseguits. “Són tres punts molt important. Els partits a les illes sempre són complicats, els equips juguen amb una afició nombrosa i que pressiona molt. Hem començat molt bé el partit però a la segona hem tingut deu, quinze, minuts fluixos i ho hem pagat. L’equip ha sabut reaccionar i hem aprofitat l’encert cara a porta dels darrers dies per sentenciar amb tres gols en pocs minuts. Els nanos han interpretat molt bé el partit i han competit a un gran nivell. De fet, ja feia jornades que el nivell era molt bo però els resultats no acompanyaven. Ara, en canvi, la dinàmica és positiva en tots els sentits, de fet portem 12 gols en tres partits. El coixí de 4 punts no ens ha de relaxar, no hem fet res encara, i tenim enfrontaments directes molt importants. Però és cert que ens dona un punt de tranquil·litat per afrontar aquest tram final que serà molt exigent”.