UD Almería 3 – 0 Nàstic

El conjunt tarragoní arribava a terres andaluses en busca de la primera victòria per tal d’abandonar la 22a posició de la classificació. Enfronta, el conjunt de Soriano, també necessitat de punts.

La primera ocasió del Nàstic ha arribat a pilota aturada. Al minut 3, Tejera ha buscat la creueta del pal curt però la pilota s’ha escapat per sobre el travesser. Dos minuts després, el perill estava proper de la porteria visitant. Corona no ha trobat la meta en un xut des de fora l’àrea. Mentre que al minut 7, Dimitrievski s’anticipava a Quique per atrapa la pilota i esvair el perill. Els locals s’han vist forçats ha moure la banqueta en el minut 13 després de la lesió de Corona. José Ángel ha ocupat el seu lloc sobre el terreny de joc. En el minut 22 ha estat Gerard qui buscava porteria. La rematada a ran de gespa l’ha atrapat Casto. I en el minut 28, els andalusos s’han avançat al marcador. Una centrada de Pozo, l’ha fregant amb el cap un company, i Antonio Puertas ha rematat a plaer. Després del primer gol, el ritme del matx ha baixat i els blanc-i-vermells s’han tancat bé en defensa, evitant les arribades visitants. La darrera ocasió local, en perill, del primer temps ha estat de José Ángel, rematant per sobre el travesser grana en el minut 37. Mentre que el Nàstic, mitjançant Tejera, ha buscat el xut des de gairebé el mig camp, però amb l’aturada de Casto s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, Vicente Moreno ha introduït un doble canvi sobre el terreny de joc, variant així el sistema tàctic inicialment plantejat. Zahibo i Iago Bouzón han deixat el seu lloc a Juan Muñiz i Stephane Emaná. I al minut 52, Gerard ha estat expulsat en veure la segona targeta groga del partit, deixant els companys amb inferioritat numèrica respecte l’adversari. El tècnic de Massanassa ha recompost ràpidament l’equip, donant entrada a Kakabadze al lloc d’Uche, en el minut 54. A partir d’aquest instant, els tarragonins han fet un pas endavant, tot i estar amb 10, per posar la igualada. En el 55’, Tejera ho ha buscat des de fora l’àrea, però la pilota ha sortit pel costat del pal dret de la porteria de Casto. Deu minuts després, Emaná no ha arribat a connectar una centrada des de banda esquerra, per poc. En la següent acció ofensiva grana, un minut després, a pilota aturada, Muñiz ha centrat des del córner i després de pentinar Emaná, la pilota no ha trobat rematador al segon pal. Quan més perill causava el Nàstic, ha arribat el segon gol local. Novament Antonio Puertas ha estat capaç de marcar per al conjunt entrenat per Soriano. La rematada des de la línia de l’àrea gran ha acabat al fons de la xarxa de Dimitrievski. El porter macedoni apareixia en el minut 75, encertadament, refusant la rematada col·locada de José Ángel. I en el 79’, un altre cop el jove porter grana ha refusat l’esfèric. La pilota de José Ángel entrava per l’escaire. El Nàstic, bolcat en posicions ofensives i amb inferioritat numèrica, deixava espais en defensa i els andalusos ho han aprofitat en el temps afegit per fer el tercer. El davanter Quique, sol davant Dimitrievski, instaurava el 3-0 final al marcador i tancava el partit, fent que el conjunt tarragoní hagi sumat una nova derrota a LaLiga 1|2|3.

El proper enfrontament grana serà davant el RCD Mallorca. El diumenge 30, a les 18 h, el Nàstic jugarà al Nou Estadi i buscarà la victòria contra el conjunt balear en la jornada 12 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions

UD Almería: Casto, Ximo Navarro, Quique, Pozo (Juanjo, 63’), Trujillo, Corona (José Ángel, 13’), Fidel, Antonio Puertas (Iván Sánchez, 73’), Nano, Morcillo i Joaquín.

Nàstic: Dimitrievski, Gerard V, Xavi Molina, Lopo, I. Bouzón U.Z. (Juan Muñiz, 46’), Mossa, Tejera, Zahibo (S. Emaná, 46’), L. Madinda, Delgado i Uche (Kakabadze, 54’).

Gols

1-0, Antonio Puertas (27’); 2-0, Antonio Puertas (68’); 3-0, Quique (90+2’).

Targetes

Gerard V. (20’; 52’, expulsat per doble groga), Xavi Molina (32’), Quique (70’), Trujillo (72’), Fidel (85’) i Juan Muñiz (85’).

Àrbitre

Sr. Gorka Sagués Oscoz (Col·legi basc)

Partit corresponent a la jornada 11 de LaLiga 1|2|3. 7223 espectadors. Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almeria.