Tennis | Josep Freixas, sots-campió del Circuit Head

El tennista grana Josep Freixas va quedar sots-campió del Circuit Head del Club Tennis Salou. El jove jugador del Nàstic, en categoria aleví masculí, va jugar una final molt disputada, on va lluitar per la victòria fins al final contra el jugador Marsal Miret.

El tennista grana Josep Freixas va quedar sots-campió del Circuit Head celebrat al Club Tennis Salou. El jove jugador del Nàstic, en categoria aleví masculí, va jugar una final molt disputada, on va lluitar per la victòria fins al final contra el jugador Marsal Miret.

El partit per conèixer el guanyador del present Circuit Head, organitzat per la Federació Catalana de Tennis, va ser emocionant i es van superar les 3 hores de duració. Finalment, el marcador de les pistes del Club Tennis Salou mostrava el resultat de 3-6, 6-2 i 3-6.