Tennis | El Nàstic aconsegueix dos campionats provincials

El grana Albert Freixas es va proclamar campió Provincial absolut en individual i també en dobles, formant parella amb Oscar Carrasco.

En individual, Albert Freixas va pujar a l’esglaó més alt del podi després d’imposar-se al tennista Adrià Fochs, del Reus Monterols, per un contundent 6/1 i 6/1. Mentre que formant dupla amb el també nastiquer Oscar Carrasco, es van imposar a Enrique Marín i Jordi Torres. La final de dobles va ser 100% grana, ja que tots quatre tennistes són jugadors del Club Gimnàstic.

D’altra banda, la parella formada per Izan Domínguez i Alvaro Tormo, es van proclamar sots-campions en dobles del Provincial aleví, ja que en la final no van poder superar a la parella formada per Pau Bosch i Jordi Santillana, del Reus Monterols, amb un resultat de 3/6 i 5/7. El mateix Izan Domínguez, no es va poder classificar per a les finals del campionat Provincial, després de perdre el seu partit en les semifinals del torneig.