Home / S.A.E. / Consell d’administració

Consell d’administració


Josep Maria Andreu Prats
Josep Maria Andreu Prats
President - 58 anys
Jordi Virgili
Jordi Virgili Olivé
Conseller - 51 anys
Antonio Vallverdú
Antonio Vallverdú Llauradó
Conseller - 82 anys
Antonio René Jorda de Quay
Conseller - 56 anys
Juan Moran
Juan Moran Villalobos
Conseller - 73 anys
Jesús Albiol
Jesús Albiol Molné
Conseller - 71 anys
Jaume Albareda
Jaume Albareda Talavera
Conseller - 60 anys
Joan Maria Potau
Joan Maria Potau Martorell
Conseller - 59 anys
Irene Mallol
Irene Mallol Bosch
Consellera - 36 anys
Javier Balañá
Javier Balañá de Eguía
Secretari no conseller - 50 anys
Lluís Fabregas Mateu
Lluís Fabregas Mateu
Director General - 50 anys

    Si continua navegant per la web o fa click a acceptar entenem que accepta la nostra política de privacitat Més info

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.