Resum del cap de setmana de la #PedreraGrana

Resum dels diversos partits oficials de lliga que han jugat aquest cap de setmana els equips de la pedrera grana.

Juvenil A

San Francisco 1-1 JA

Els de Manel Cazorla van treure un empat que no fa justícia en un partit en que van ser millors. El Nàstic va dominar durant tot el partit i després d’avançar-se en el marcador va gaudir de fins a dues ocasions molt clares per sentenciar el partit. Els grana no van saber aprofitar la superioritat i al final, en un error individual, va arribar el gol de l’empat balear.

Juvenil B

JB 1-1 Figueres

El Juvenil de Daniel Vidal va empatar dissabte en un partit en que va ser superior i que va haver de remuntar després que els gironins s’avancessin en el marcador. Els grana van gaudir de moltes ocasions clares però la manca d’encert i l’expulsió d’un dels jugadors locals amb el 0-1, van impedir que el Nàstic s’emportés els 3 punts.

Cadet A

CA 2-1 Badalona

Els Cadet A de Bruno Uria va guanyar dissabte en el primer partit oficial de lliga de la nova temporada,. Els grana es van imposar al Badalona en un partit en que van ser superiors els locals de principi a fi. Els de Uria tan sols van patir quan no dominaven la pilota ja que els barcelonins buscaven els espais a les esquenes de la defensa. El Nàstic es va avançar amb gol d’Iñaki, ja a la segona meitat, però el Badalona va ser capaç d’empatar. No va ser fins al darrer minut de partit que un nou gol local va permetre als de Uria sumar la primera victòria de l’any.

Infantil A

Barça 0-5 IA

Els infantils de Paco Pastor es desplaçaven a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per jugar el primer partit de lliga. Els grana s’enfrontaven contra un dels millors equips de l’àmbit nacional i que va ser clarament superior. Malgrat l’entrega de l’equip en tot moment, els culers van mostrar-se molt encertats de cara a porteria fent que el marcador final fos més contundent del que es podia esperar.

Aleví A

Nàstic 1-4 Reus

Els de Pol Garcia van perdre el primer derbi de la temporada en un partit marcat per les imprecisions granes. Els locals no es van sentir còmodes en els primers quarts i al descans van marxar amb un 0-2 en contra. A la represa els de Garcia van buscar la reacció i van aconseguir retallar distàncies amb el 1-3. A més, van gaudir d’un parell d’ocasions per fer el 2-3 però els va faltar fortuna. En el darrer minut els ganxets van aconseguir el 4 gol.

Benjamins

El Benjamí A de Jordi Martín i el Benjamí Sansa d’Antonio Salguero van guanyar els seus respectius partits de lliga contra el Valls i el Racing de Bonavista.

Els de Martín van superar amb comoditat al Valls. Els grana van començar un xic nerviosos però amb el pas dels minuts el domini va ser cada cop superior fins a aconseguir posar-se per davant en el marcador. Els locals van empatar el gol del Nàstic però els benjamins no van abaixar el cap i van ser capaços d’avançar-se de nou i de seguir prement l’accelerador fins a aconseguir el 1-5 final.