Real Oviedo 1 – 0 Nàstic

El Nàstic ensopega a Oviedo i no pot sumar la segona victòria consecutiva després d’un gran mes de Novembre. El gol de Toché de cap a la primera meitat ha estat definitiu.

El Nàstic ensopega a Oviedo i no pot sumar la segona victòria consecutiva després d’un gran mes de novembre. El gol de Toché, de cap, a la primera meitat, ha estat definitiu.

El Nàstic ha començat el partit amb les idees molt clares, dominant la possessió i arribant amb cert perill a l’àrea de l’Oviedo. Els grana han gaudit de la primera ocasió clara en el minut 4, amb una centrada de Muñiz des de la banda esquerra que ha allunyat la defensa. Més tard, en el minut 11, ha estat Djetei qui ha tingut una bona ocasió. El defensa camerunès ha rematat de cap després d’una centrada des de banda esquerra, però la pilota ha marxat fregant el pal. El Nàstic dominava i els locals buscaven les seves ocasions a la contra o jugades d’estratègia. Precisament, ha estat des de la cantonada com ha arribat el gol de l’Oviedo. Toché, sol dins l’àrea, ha rematat de cap i ha batut per baix a Dimitrievski. Malgrat el gol, els visitants han mantingut el domini de la pilota. Els tarragonins arribaven amb cert perill per totes dues bandes però sense concretar en els metres finals. La millor ocasió dels de Moreno l’ha tingut de nou Djetei, que en una nova jugada d’estratègia ha estat a punt d’empatar. El xut del central, des de dins l’àrea petita, ha anat directe al cos del porter. Abans de la mitja part, Dimitrievski ha estat providencial evitant que els asturians aconseguissin el segon gol en dues ocasions casi consecutives.

La segona meitat ha començat amb els mateixos 11 i similar guió. El Nàstic dominant i arribant i un Oviedo replegat esperant els visitants. La primera rematada ha estat en el minut 46’, per mitjà de Valentín, que ha desbordat per la seva banda i ha aconseguit engaltar un bon xut que el porter ha enviat a córner. En el minut 59’ Vicente Moreno ha fet un doble canvi, donant entrada a Álex López i Jean Luc, a la recerca de més pólvora ofensiva per aconseguir el gol de l’empat. El Nàstic combinava i l’Oviedo buscava les seves opcions a la contra, sabedors que el marcador, i el pas dels minuts, els eren favorables. En el 74’ Uche ha rematat de cap amb perill obligant al porter local a enviar a córner. La resposta local més clara ha arribat en el 82’, amb una rematada llunyana de Torró que Dimitrievski, providencial, amb una gran estirada, ha evitat que es convertís en el 2-0. El Nàstic ho ha intentat fins al final però no ha estat capaç d’aconseguir el gol de l’empat i finalment els tres punts s’han quedat a terres asturianes.

El proper enfrontament grana serà davant el Rayo Vallecano. El dissabte 10 de desembre, a les 16 h, el Nàstic jugarà al Nou Estadi en el partit corresponent a la jornada 18 de LaLiga 1|2|3.

Real Oviedo: J. Carlos, David, J. Erice (Óscar Gil, 93’), Susaeta, Michu, Toché (D. Roha, 75’), Linares (Nando, 83’) , Verdés, L. Torró, Jose Fdez. i Christian F.

Nàstic: Dimitrievski, Gerard, Suzuki, Djetei, Mossa, Molina (L. Madinda, 73’) , Tejera, C. Lobato (Álex López, 59’), Jose Carlos (J. Assoubre, 59’), Juan Muñiz i Uche.

1-0, Toché (19’).

Valentín (27’), Toché (43’), Susaeta (46’), Molina (60’), Héctor Verdés (67’), Tejera (69’), Jon Erice (72’), Cordero (87’, fora el camp).

Sr. Arcediano Monescillo (Col•legi castellano-manxec).

Partit corresponent a la jornada 17 de LaLiga 1|2|3. 13.615 espectadors. Carlos Tartiere, Oviedo.